Ανακοινώσεις:

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνίδες, Έλληνες,

Από Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2020, και κάθε ημέρα στο άμεσο, εγγύς αλλά και απώτερο μέλλον,

200 έτη μετά την Εθνική Παλιγγενεσία που οδήγησε στην Νικηφόρα Εθνεγερσία του ηρωικού και Μαρτυρικού Έπους του 1821,

Υπό τις περιστάσεις που όλοι γνωρίζουμε και τις συνθήκες που βιώνουμε συλλογικά,

Καλούμαστε  και προσκαλούμαστε σε δύσκολο, άνισο, πολυεπίπεδο, και ποικιλόμορφο καθημερινό αγώνα! Αγώνας και πάλη προσωπικής και  εθνικής επιβίωσης. Αγώνας και μόνιμη με διαρκή κοινωνική ανασύνθεση  δυνάμεων, ώστε να εμπεδωθεί στην πράξη η άμεση και συμμετοχική καθετοποιημένη Δημοκρατία. Δημοκρατία στην πράξη. Δημοκρατία και Ήθος στην αντίληψη διακυβέρνησης.

Δημοκρατία  για ορθότερη και αποτελεσματικότερη παραγωγή πολιτικής. Πολιτική εξόδου από αυτή την κρίση. Κρίση Υπαρξιακή. Κρίση Εθνική. Κρίση Πνευματική και Πολιτιστική. Κρίση Οντολογική. Κρίση Θεσμών. Κρίση Αξιών.

Επιβάλλεται και προβάλλεται πια ως βασική κυρίαρχη εθνική και κοινωνική επιταγή να περάσουμε από τις διαπιστώσεις στα έργα και στις Πράξεις, συγκροτώντας μια νέα μεγάλη κοινή εθνική προσπάθεια Ανάταξης της Ελλάδας. Ανάγκη επιτακτική για την σύσταση μιας Μεγάλης Κοινωνικής Πλειοψηφικής Δύναμης που θα οδηγήσει στην Ανασύσταση και ίδρυση πραγματικού Ελληνικού Ελεύθερου και Ανεξάρτητου, Εθνικά Κυρίαρχου, Κράτους.

Ανάγκη που ξεπηδά μέσα από την ιστορική σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε τις τελευταίες 10ετιες. Εθνική ανάγκη επιβάλλει και επιτάσσει πρωτίστως Εθνική Ομοψυχία! Η Εθνική Ενότητα. Αδελφοσύνη. Με Συμπόρευση. Συνοδοιπορία. Συστράτευση. Συμπράξεις. Συνέργειες. Συνενώσεις προσώπων και ομάδων. Συνεργασίες φορέων και κινημάτων. Συνεργασίες Συλλόγων και Σωματείων.

Πέρα όμως από τις διαπιστώσεις, στις οποίες αναλώνεται το μεγαλύτερο μέρος της Κοινωνίας των Πολιτών (μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες), το ερώτημα εξακολουθεί και παραμένει το ίδιο αγωνιώδες και επιτακτικό:

Πώς δραστηριοποιούμαστε; Πώς αντιμετωπίζουμε όλη αυτή την θλιβερή και οδυνηρή κατασταση που βιώνει ο κάθε Ένας Πολίτης  και η κάθε Μια Πολίτης ξεχωριστά; Τι κάνουμε; Πώς πορευόμαστε; Ο κάθε ένας μόνος του στον μικρόκοσμό του; Ή ενωνόμαστε. Ή συνενώνομαστε και γινόμαστε μια μεγάλη κοινωνική δύναμη;  Μια ισχυρή κοινωνική πλειοψηφική Δύναμη.

Έχει αποδειχθεί, σε μεγάλες ιστορικές στιγμές του Έθνους ότι όταν ο Έλληνας λειτουργεί συλλογικά ενωμένος και μονιασμένοι όλοι μαζί,  στρατευμένοι, στο κοινό σκοπό και στόχο ως Ένα Σώμα, Μια καρδιά, Ένας Νους, Ένα Μυαλό,  Μια Ψυχή, τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Αυτή η σπάνια Θεία και Ιερή Λειτουργία του Έλληνα, η Ενότητα, είναι που τον ενέταξε στις χρυσές σελίδες της Παγκόσμιας Ιστορίας.  Ας το πράξουμε και τώρα. Μπορούμε!  

Επιβάλλεται επιτακτικά και υποχρεούμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να συμβάλουμε ο κάθε ένας προσωπικά και συλλογικά – διασυλλογικά, και όλοι μαζί από κοινού προσηλωμένοι σε Μια ιδέα.  Ένα στόχο. Ένα Σκοπό. Ένα μεγάλο Κοινωνικό Όραμα.

Την ανασύνθεση δυνάμεων με ένα μεγάλο θετικό εθνικό πρόσημο: Την ΕΝΟΤΗΤΑ

Συμπόρευση. Συστράτευση. Συνέργεια. Συνδιοργάνωση. Συνδημιουργία. Σύμπνοια.

Συνεργασία για την σύσταση και ίδρυση,

Ενός μεγάλου και με ευρύτατη κοινωνική απήχηση, κοινωνικού και πολιτικού σχηματισμού, που επιβάλλεται επιτακτικά από τις περιστάσεις και τις εθνικές ανάγκες της χώρας.

Η Εθνική Ενότητα πλεον προβάλλει ως ιστορικός μονόδρομος!

Ως  ιστορική εθνική επιταγή! Εθνική Προσταγή!

Για όλους και προς όλους τους Έλληνες!

Ενός πολιτικού σχηματισμού που θα αναζητήσει τους τρόπους με σχέδιο και στατηγική διεξόδου από την βαθιά αυτή πολύχρονη και πολυεπίπεδη κρίση.

Ενός πολιτικού οργανισμού / πολιτικού σχηματισμού με προοπτική εξουσίας και διακυβέρνησης της χώρας Δημοκρατικά με ισχυρή κοινωνική πλειοψηφία.

Ενός πολιτικού σχηματισμού που, εφόσον συγκροτηθεί, με Κοινωνική Συνοχή και Πολιτική Διάκριση, μέσα από συνεχή και βασανιστικό διάλογο, θα οδεύσει μόνον με πρόταγμα και απαραίητη- αδιαπράγματευτη- εθνική προϋπόθεση την μεταξύ όλων των Ελλήνων Εθνική Ενότητα: Ενότητα (ή δυνατόν καθολική) που οδηγεί στην Πολιτική Ομόνοια! Αδελφοσύνη! Εθνική Ομοψυχία. Κοινωνική  Ενότητα. Ισότιμα & Ισόκυρα.

Δεν στοχεύουμε στην ποσότητα αλλά στην Ποιότητα.

Δεν  στοχεύουμε στην απρόσωπη Μάζα αλλά στο Πρόσωπο.

Όχι στο Απρόσωπο.

Είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνον από τις απειλές της Τουρκίας αλλά και διότι  “οι καιροί ου μενετοί” επιβάλλουν και επιτάσσουν:

Να στοχεύσουμε και να εργαστούμε για τον από κοινού σχεδιασμό

Ενός πολιτικού οργανισμού ευρύτατου κοινωνικού σχηματισμού που ιεραρχικά θα συμπορευτεί και θα συναγωνισθεί για :

ΙΣΟΤΗΤΑ. ΙΣΟΝΟΜΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.  ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.  ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ. ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΡΟΣ.  ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ.

Ενός πολιτικού φορέα που κυρίαρχο και κεντρικό στόχο θα έχει την συνένωση. Την εθνική ενότητα. Την σύνθεση δυνάμεων. Να  συνενώσει, Πρόσωπα σε μικρές ή μεγάλες κοινωνικές δυνάμεις, να συνδιοργανώσει Κινήματα, και Ομάδες Προσώπων. Να συνθέσει και ανασυνθέσει Φορείς και οργανώσεις σε ένα εθνικό σκοπό. Σε Ένα μεγάλο κοινωνικό πρόσημο. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Οφείλουμε να εργαστούμε να ΣυνΕργασθούμε και να ΣυμΠορευθούμε:

Για την δημιουργία  μιας μεγάλης κοινωνικής παράταξης, με Ευρεία, Λαϊκή και Ισυχρή Κοινωνική αποδοχή που θα συναγωνισθεί κοινά και ισότιμα για να αντιμετωπιστούν ως

Βασικά εσωτερικά εθνικά προτάγματα:

  1. Το Δημογραφικό πρόβλημα ως υπ’ αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα προς αντιμετώπιση και τη συστηματική απομείωση και αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού με άμεσα μέτρα αντιμετώπισης
  2. Την  επιστροφή του εθνικού δυναμικού των Ελλήνων και της Νεολαίας με άμεσα κίνητρα
  3. Την αληθινή και πραγματική ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας με όρους ανταγωνισμού
  4. Την πραγματική και ουσιαστική καταπολέμηση της ανεργίας
  5. Την αντιμετώπιση της εργαλειοποίησης του ανθρώπινου πόνου που μεταβάλλουν τον πραγματικό αληθινό πονεμένο και χτυπημένο από τους πολέμους Πρόσφυγα σε όργανο οικονομικής αφαίμαξης, από τα ευρωπαϊκά και ελληνικά κρατικά ταμεία του Έλληνα φορολογούμενου Πολίτη.
  6. Την αντιμετώπιση του ζητήματος του μεταναστευτικού, εργαλείο στα χέρια της Τουρκίας καθώς καθιστούν και μεταβάλλουν τον ανίσχυρο οικονομικό μετανάστη σε ουσιαστική απειλή για τα εσωτερικά ζωτικά συμφέροντα, χωρίς να σχεδιάζεται μια εθνικά ενιαία στρατηγική, μακρόπνοη πολιτική  επαναπροώθησής του ή ένταξής του στην Ελληνική κοινωνία, λαμβάνοντας Ελληνική Παιδεία και Ελληνική Εθνική Συνείδηση.
  7. Την  αξιοποίηση του πανίσχυρου Brand Name “HELLAS – GREECE” σε πηγή εθνικού πλούτου και πάγιων εσόδων.
  8. Την αναδιαταξη της  εθνικής οικονομία της Χώρας, τονώνοντας  επί μέρους και με συγκεκριμένα μέτρα ανά  (πρωτογενή , δευτερογενή, τριτογενή) τομέα , μετατρέποντας τους ως βασικό άξονα ανάπτυξης.
  9. Την ενίσχυση της Ελληνικής Ναυτιλίας και ισχυροποιώντας τον Ελληνικό στόλο
  10.  Την ενίσχυση της  Ελληνικής Παιδείας καθιστώντας την  Παγκόσμια Γνώση Δύναμης με την ποιοτική αναβάθμιση ανά βαθμίδα εκπαίδευσης και επιστημονικό τομέα.

ΖΗΤΟΥΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ :

         Να επανέλθει εμπράκτως το αίσθημα ασφάλειας των Πολιτών  εσωτερικά στην Νησιωτική και στην Ηπειρωτική αλλά και ολόκληρη την Χώρα.

   Να αξιοποιηθεί στον ανώτατο δυνατό βαθμό το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας, με ανανέωση έμψυχου και αναβάθμιση υλικοτεχνικής υποδομής, ώστε εφεξής και στο άμεσο ορατό αλλά και απώτατο μέλλον η Ελλάδα συλλογικά ως εθνικά κυρίαρχο κράτος συντεταγμένα, Πολιτικά, Διπλωματικά αλλά και Αμυντικά να αποτελεί Δύναμη Αποτροπής, υπερασπίζοντας την εδαφική της κυριαρχία. Εγκαταλείποντας λογικές και πολιτικές κατευνασμού, αλλά με πραγματικό αίσθημα υπεροχής, και εθνικής υπερηφάνειας και με πολλαπλασιαστή ισχύος την εθνική και κοινωνική ενότητα, αν και εφόσον χρειασθεί και επιβληθεί, να προασπίσει  την εθνική της κυριαρχία και εδαφική ανεξαρτησία.

    Να εγκαταλειφθούν άμεσα λογικές και ύπουλες υφέρπουσες πολιτικές συνδιαχείρισης και συνεκμετάλλευσης των οιονδήποτε γεωφυσικών εθνικών πόρων.

    Να εμπεδωθεί η άμεση συμμετοχική και καθετοποιημένη Δημοκρατία σε κάθε έκφανση ενός νέου αληθινά ανεξάρτητου και εθνικά κυρίαρχου κράτους.

    Κράτος με νέους ισχυρότερους θεσμούς.

   Κράτος με ριζικές μεταρρυθμίσεις στο ήδη υπάρχον κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας.

    Ένα κράτος σύγχρονο. Άμεσο. Αποτελεσματικό. Έγκυρο.

  Ένα κράτος που εμπνέει σεβασμό και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στο Πολίτη

   Βελτιώνοντας. Συμπληρώνοντας. Συνεισφέροντας. Συμβάλλοντας.

  Με λιγότερους νόμους. Περισσότερη ευνομία. Μηδενική γραφειοκρατία.

ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ :

Επιθυμούμε πραγματική και αληθινή ειρηνική συνεργασία με όλους τους λαούς και κράτη της γης και ιδιαίτερα με τους γείτονές μας. Συνεργασία βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό προς όφελος των λαών μας, δεν απεμπολούμε όμως τα ιστορικά μας δικαιώματα για τις πατρίδες και τους Έλληνες που έμειναν εκτός του Νεωτέρου Ελληνικού Γεωγραφικού κεκτημένου. Κεκτημένου με θυσίες και αίμα.

Θεωρούμε Έλληνες όλους όσους νιώθουν Έλληνες ανεξαρτήτως χρώματος, γλώσσας ή κατοικούν εντός ή εκτός Ελλάδος, κριτήριο μας είναι η Ελληνική τους Συνείδηση και η πίστη τους ότι ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος. Θεωρούμε δε υποχρέωση μας να λαμβάνουμε όλα τα προσφερόμενα μέσα για την υποστήριξη των αδελφών μας που ζουν εκτός του Ελληνικού Κράτους άλλα και για την προστασίας τους, όταν καταπιέζονται.

Νέο μεγάλο Εθνικό Όραμά μας που ανανοηματοδοτείται εν όψει του 21ουαιώνα και των ποικιλόμορφων προκλήσεων που φέρνει μαζί του σε ένα πολυπολικό κόσμο.  Εν οψει των νέων γεωπολιτικών δεδομένων αλλά και κάθε είδους απειλών από όπου και αν αυτές  προέρχονται, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη σχεδόν επιτακτικά η πλήρης  αποκατάσταση της Εθνικής Αξιοπρέπειας σε όλα τα επίπεδα!

Προσηλωμένοι στις ιδέες αυτών των αγωνιστών Ηρώων και Εθνομαρτύτων Πρόγονων μας που με αιματηρές θυσίες μεγάλωσαν τα γεωγραφικά σύνορά μας και επιχείρησαν να στήσουν το  Νέο Ελληνικό Κράτος. Ένα εγχείρημα που χτίστηκε πάνω στο ιδεολογικό υπόβαθρο του  Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και της Γαλλικής Επανάστασης. Μια Λαϊκή και Κοινωνική επανάσταση, η οποία διακήρυξε την «Αρχή των Εθνοτήτων», πίστευε στην Ελευθερία και το Αυτεξούσιο του Προσώπου και στην Αυτοδιάθεση των λαών. Λαών και Εθνών που έχουν κοινή προέλευση, γλώσσα, θρησκεία, έθιμα, ήθη,  και παραδόσεις.

Το 1821, 200 χρόνια μετά έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η Ελληνική Εθνεγερσία ήταν και παραμένει Ένας μεγάλος Κοινωνικός Λαϊκός ξεσηκωμός, μια Κοινωνική Εθνική Παλιγγενεσία που με την Γαλλική Επανάσταση συνηγόρησε και επιτάχυνε τους ρθυμούς προετοιμασίας, παρότρυνε και ενίοτε ενίσχυσε και τον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα των αδούλωτων Ρωμιών στο Πνεύμα, και το Γένος κατά μείζονα λόγο, Ορθοδόξων Ελλήνων.

Ελλήνων με Εθνική συνείδηση, και που εν τέλει έδωσε τη δυνατότητα, ενίσχυσε το θάρρος και την απαράμιλλη Ιερή τόλμη των Ελλήνων να αποτινάξουν τον Οθωμανικό ζυγό και να ξεκινήσουν τον αγώνα για φτιάξουν το δικό τους Ελληνικό Εθνικά Κυριάρχο Ανεξάρτητο Κράτος- Έθνος. Ένα αγώνα που όμως συνεχώς, μονίμως και διαρκώς, παρά τους συνεχείς, αιματοβαμένους και αδελφοκτόνους αγώνες, με εμφύλιες μάχες και διαμάχες, έμεινε ανολοκλήρωτος.

Εως σήμερα 200 έτη μετά την Εθνεγερσία του 1821 παραμένει το ζητούμενο ένα και το Αυτό:  Μια Ελλάδα Ισχυρή!  Ένα Εθνικά Ενιαίο,  Ανεξάρτητο, Αδέσμευτο, Κυριάρχο και Ελεύθερο, από κάθε είδους ζυγό, Ελληνικό  Κράτος.

Όσοι συνυπογράφουμε και υπογράφουμε την παρούσα  Πολιτική Διακήρυξη πιστεύουμε ότι:

Σκοπός του κάθε Έλληνα Πολίτη οφείλει να γίνει η Ανάταξη και η Εθνική Αξιοπρέπεια της χώρας μέσα από ειδικότερα 10 προτάγματα όπως:

1) Αταλάντευτη εφαρμογή ανένδοτης πολιτικής υπεράσπισης των δικαίων μας. Τοποθέτηση σε αδιαπραγμάτευτη βάση άσκησης εξωτερικής πολιτικής των αρχών μας, της ιστορίας μας, της αξιοπρέπειάς μας, των συνόρων μας.

2) Αναδιοργάνωση της Παιδείας, ώστε αυτή να υπηρετεί ιδεώδη, κριτική σκέψη και ερευνητική δραστηριότητα με συνεχή ίδρυση Κέντρων Ελληνικών Σπουδών σε ξένα πανεπιστήμια, και παράλληλη ή και αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων.

3) Αυτοδύναμη ανάπτυξη με υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής, καθώς και ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας και της άμυνάς μας στο πλαίσιο του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου.

4) Στέρεη θεμελίωση ενός αληθινά βιωματικού κοινωνικού κράτους δίκαιου και αρωγού ειδικά προς τους αδύναμους με αληθινή  κρατική πρόνοια για τα ΑΜΕΑ.

5) Προστασία της πρώτης κατοικίας και συνταξιοδοτικός αναδασμός (καμία σύνταξη κάτω των 1.000 ευρώ)

6) Ενίσχυση της οικογένειας και μόνιμα μέτρα αντιμετώπισης για το δημογραφικό πρόβλημα.

7) Μόνιμο φορολογικό σύστημα με δίκαιη ανακατανομή του εθνικού εισοδήματος.

8) Δημιουργία εθνικού συντονιστικού κέντρου μεταξύ Ελλάδος και ομογενειακών και κοινοτικών (εκκλησιαστικών) οργανώσεων της αλλοδαπής για μια εθνικά ενιαία φωνή στα εθνικά ζητήματα.

9) Προστασία των Ελληνικών Εθνικών μειονοτήτων και ομογενών μας.

10) Καθιέρωση αξιοκρατίας, διαφάνειας και πάταξη της γραφειοκρατίας σε όλα τα επίπεδα Διοίκησης.

 

Με την Παρούσα Πολιτική Διακήρυξη προτείνεται και εισηγείται στην Κοινωνία των Πολιτών και τη συνείδηση Έλληνες, Πολίτες, -ανεξαρτήτως θρησκεύματος και αυτοπροσδιορισμού- ένα ελεύθερο αδέσμευτο κυρίαρχο Εθνικό Κράτος όπου:

1)         Η νοοτροπία που θα το διέπει, σε όλες τις εκφάνσεις και άσκησης κάθε μορφής εξουσίας του,  θα είναι από τον Πολίτη προς τον Πολίτη με Σεβασμό και Αξιοπρέπεια.

2) Ένα κράτος που πρωτίστως θα λειτουργεί. Άμεσα. Σύγχρονα. Ευέλικτα. Παραγωγικά. Αποτελεσματικά. Χωρίς κομματικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις. Χωρίς κομματικά προτάγματα. Ένα κράτος με πριμ παραγωγικότητας και εταιρικές αποδόσεις ανά φορέα. Ένα κράτος ακομμάτιστο. Ένα σύγχρονο Κράτος. 

Ένα κράτος από τον Πολίτη για τον Πολίτη!

3) Ένα κράτος που θα επιβραβεύει την αριστεία και θα μπορεί να κάνει προσλήψεις με αξιοκρατικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, με βάση τα προσόντα και την αριστεία των διεκδικούντων κάθε θέση και κάθε κυβερνητικό ή διοικητικό  αξίωμα.

4) Ένα κράτος, όπου οι ηγεσίες θεσμών όπως η Δικαιοσύνη ή οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας  και οι διοικήσεις δημοσίων οργανισμών, δεν θα αλλάζουν με βάση το εκλογικό κάθε φορά αποτέλεσμα και την ανάληψη διακυβέρνησης της χώρας από το κάθε κόμμα που διαδέχεται το άλλο στην εξουσία, αλλά θα διασφαλίζει το αδιάβλητο, την αξιοκρατία στις  ηγεσίες και διοικήσεις που αποτελούν θωρακισμένες θεσμικά κοιτίδες της Δημοκρατίας και ορθής παραγωγής πολιτικής διακυβέρνησης με σαφή και διακριτή  κατανομή των εξουσιών. Ισότιμα. Δίκαια. Δημοκρατικά. Ελεύθερα. Ένα ελεύθερο και ακηδεμόνευτο κράτος πέρα, πάνω και μακριά από κομματικές αγκυλώσεις.

5) Ένα κράτος με εθνική αξιοπρέπεια και σεβασμό στον Άνθρωπο. Αληθινή εμπράγματη αξιοκρατία. Με προστιθέμενη Αξία την αριστεία.

6) Ένα κράτος που θα φορολογεί δίκαια, ισότιμα και ισόκυρα τον Πολίτη.

7)  Ένα Κράτος όπου ο κρατικός μηχανισμός δεν θα πλαισιώνεται εφ εξής  με βάση τις κομματικές αναλογίες και ποσοστώσεις, αλλά με αξιοκρατία. Με εθνικά κριτήρια. Με αριστεία και προσόντα του κάθε πολίτη που ισότιμα και ισόκυρα διεκδικεί συναγωνίζεται και συναθλείται για μια θέση, στον κρατικό μηχανισμό, ώστε να υπηρετεί ως Λειτουργός και ως κρατικός αξιωματούχος κάθε φορέα διοίκησης. Με συνείδηση. Με σεβασμό στον πολίτη και με την βαθιά γνώση ότι υπηρετεί θεσμικά τον κάθε πολίτη από το πόστο που του έχει εμπιστευτεί η Πολιτεία και το Κράτος.

10) Ένα κράτος που θα βασίζεται στις Αρχές της Ελεύθερης οικονομίας αλλά με ασφάλεια και προστασία του φορολογούμενου πολίτη στην πρόσληψη και προμήθεια υλικών και άυλων αγαθών και προϊόντων.

11) Ένα κράτος που θα διασφαλίζει συνταγματικά το εισόδημα της κάθε Ελληνίδας του κάθε Έλληνα και της κάθε Οικογένειας.

12) Ένα κράτος, υπεύθυνο με συνέχεια. Συνέπεια. Με Εθνικό Σχέδιο σε βάθος 10ετιών.

13) Ένα κράτος με εθνική ενιαία κεντρική στρατηγική διοίκησης σε όλα τα μείζονα ζητήματα της Ελληνικής κοινωνίας.

14) Ένα κράτος αληθινά ανεξάρτητο. Κυρίαρχο!  

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ  ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΡΙΖΙΚΑ 

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εν τέλει,

Προτείνεται* και εισηγείται μια νέα πολιτική πρόταση  επαναθεμελίωσης της Πολιτείας, των αρχών και των εξουσιών με ριζικά θεμελιωμένη την ουσία και πεμπτουσία της Δημοκρατίας αλλά και της αριστείας. Της αριστείας των πολλών και όχι των ολίγων και «εκλεκτών» της κάθε ελίτ και της κάθε οικογένειας, κλήρω και ελέω οικονομικών συμφερόντων και  ξένων δυνάμεων.

Η παρούσα Πολιτική Διακήρυξη

Προτείνει και εισηγείται (όχι άλλο ένα πολιτικό κόμμα) αλλά ένα εντελώς νέο πολιτικό σύστημα με Θεσμούς και  Διοικητικά όργανα που καθιερώνονται για πρώτη φορά στην ιστορία του νεότερου Ελληνικού Γίγνεσθαι, όπως:

1)         Μεγάλη Σύνοδος Εκπροσώπων του Έθνους. Δηλαδή Εθνοσυνέλευση, της οποίας οι αποφάσεις θα έχουν γνωμοδοτικό, εισηγητικό και σε ειδικές περιπτώσεις δεσμευτικό χαρακτήρα για το  Έθνος (Κράτος).

2)         Σύνταγμα του Έθνους, (καμία απολύτως σχέση με το υπάρχον νομικό πολιτικό σύνταγμα) κείμενο μείζονος εθνικής  σημασίας

3)         Καινούργιο μεταρρυθμισμένο πολιτικό σύνταγμα που ρυθμίζει με σαφήνεια τους όρους και τις προϋποθέσεις άσκησης της κάθε μορφής (Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική) εξουσίας αλλά  και τους κανόνες πολιτικής  διακυβέρνησης της χώρας.

4) Μεταρρυθμίσεις που εμπεριέχουν την πεμπτουσία της αληθινής Δημοκρατίας με εκλογές και  συνταγματικά κατοχυρωμένη την 4ετη θητεία,.

Με σαφείς όρους και οι προϋποθέσεις άσκησης της κάθε μορφής εξουσίας.

Ειδικότερα προτείνεται για κάθε Διακυβερνητικό – Νομοθετικό Σώμα:

α)  Γερουσία με θητεία πέντε (5) έτη και διευρυμένες δικαιοδοσίες

β) Βουλή των Αντιπροσώπων του Έθνους με θητεία  2  ή  4  έτη

γ) Βουλή των Εκπροσώπων (εντός Ελλάδος) με θητεία  4 έτη

δ) ειδικές ρυθμίσεις και μεταρρυθμίσεις για τα καθήκοντα άσκησης της κάθε μορφής Εξουσίας

5)         Μεικτό κοινό σώμα όλων των εκλεγμένων εκπροσώπων- αντιπροσώπων της χώρας και του Έθνους (κογκρέσο)

6) Καθιέρωση των Δημοψηφισμάτων ως εσωτερική διαδικασία διάχυσης της Δημοκρατίας και των εξουσιών που περνούν στην αποκλειστική ευθύνη των Πολιτών με συνευθύνη των διοικούντων

7)         Συνταγματικά κατοχυρωμένο τον αριθμό Υπουργών της εκάστοτε εκλεγμένης  κυβέρνησης και των  μόνιμων Υφυπουργών:  ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΜΥΝΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,  ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

8)         Ειδικό Νομοθετικό σώμα αποτελούμενο από τεχνοκράτες ο κάθε ένας στο τομέα της επιστήμης που καλείται να νομοθετήσει, διορισμένο από την Γερουσία και την Βουλή των Αντιπροσώπων.

9)         Αναλογική Βουλή των Αντιπροσώπων με βάση τις πληθυσμιακές ποσοστώσεις, Βουλευτές (λιγότερους από 150)  που εκλέγονται απευθείας από τον Λαό και όχι δια μέσω των κομμάτων

10)       Κάθετη Δημοκρατία με ισόνομη – ισόποση ποιοτικά  – ισόκυρη  κατανομή εξουσιών

11) Συνταγματικό Δικαστήριο

12) Ακυρωτικό Δικαστήριο

13)  Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ( υπέρ κομματικός οργανισμός)

14) Ανώτατο  συμβούλιο διαχείρισης εθνικών κρίσεων (υπέρ κομματικός οργανισμός)

15) Ανώτατο συμβούλιο διαχείρισης εθνικών πόρων (Ανεξάρτητη Αρχή)

16) Ανώτατη Ανεξάρτητη  Εποπτική Αρχή Λειτουργίας του Κράτους

17) Μόνιμο και διαρκές συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής

18) Νέα διοικητική μεταρρύθμιση, περιφερειών, δήμων και κοινοτήτων, με βάση τις νέες ανάγκες δομές και υποδομές του παλαιού  (υπάρχοντος) και του υπό σύσταση νέου  κράτους

19) νέο ισότιμο και δίκαιο φορολογικό σύστημα συνταγματικά κατοχυρωμένο

20) νέο ασφαλιστικό σύστημα με ορίζοντα δυο γενεών.

* όλοι οι νέοι πρωτοεμφανιζόμενοι και πρωτόγνωροι θεσμοί παρουσιάζονται και αναλύονται διεξοδικά μέσα από  δημόσιο – ανοιχτό διάλογο, εκδηλώσεις  στην Κοινωνία των Πολιτών. 

 Συνδιαμορφώνονται μέσα από τις  νόμιμες προσυνεδριακές διαδικασίες που διεξάγωνται  κατά την διάρκεια του 2020

Επισφραγίζονται με την ολοκλήρωση του ιδρυτικού συνεδρίου που ξεκινά στις 25 Μαρτίου 2021 και ολοκληρώνονται στις 25 Μαρτίου 2022

Επί πλέον με την παρούσα Πολιτική Διακήρυξη ορίζεται ότι:

Η Ελλάδα ως ισχυρό ανεξάρτητο και εθνικά κυρίαρχο Κράτος, εν όψει των νέων ισχυρών και ποικίλων   γεωπολιτικών δεδομένων που διανοίγονται και διαγράφονται  στον 21ο αιώνα  αλλά  και των πανίσχυρων  γεωοικονομικών συμφερόντων που διαμορφώνονται στην εύθραυστη και εύφλεκτη περιοχή μας (σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο) οφείλει και υποχρεούται:

1) Να αναθεωρήσει στα Βαλκάνια αλλά και  στην Ανατολική  Μεσόγειο την γενικότερη εξωτερική και διπλωματική πολιτική της με βάση τα δικά της, ισχύοντα κάθε φορά, εθνικά συμφέροντα και όχι με συνεχείς υπαναχωρήσεις.

2) Να δείχνει μηδενική ανοχή και απαντά με υπεροχή και ισχύ σε προκλήσεις που προκαλούν το Ελληνικό εθνικό συναίσθημα και εγείρουν διεκδικήσεις έναντι των φυσικών και γεωπολιτικών και γεωοικονομικών συμφερόντων της Ελλάδος, από όπου και αν προέρχονται (οι προκλήσεις).

3) Να επανεξετάσει, ορθολογικά και εθνικά  σκεπτόμενη,  με άμεση προσφυγή στον Ελληνικό Λαό ζητώντας την γνώμη Του,  την “συμφωνία” της 18ης Ιουνίου 2018 που έθεσε συνολικά  εν αμφιβόλω τα ισχύοντα εθνικά συμφέροντα της Ελληνικής Μακεδονίας, εκχωρώντας ταυτότητα, ιστορία, γλώσσα και μέρος του Μακεδονικού Ελληνικού Πολιτισμού στον γειτονικό λαό, με τον οποίο ουδεμία άλλη διαφορά υπάρχει παρά μόνον αυτής του ονόματος τους. Σαφώς χωρίς τον όρο Μακεδονία.

4) Να αναθεωρήσει την γενική Αμυντική της πολιτική. Ριζικά. Με μια σειρά μέτρων αποτροπής και ισχύος και ενίσχυση του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων.

5) Να διακηρύξει ένα νέο ισχυρό αμυντικό δόγμα που να περιλαμβάνει και την προστασία της Κύπρου, καθώς και την προστασία κάθε άλλου δοκιμαζόμενου ελληνικού στοιχείου (εθνικής αναγνωρισμένης μειονότητας)  στην ευρύτερη και μείζονα περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

6) Να χαράξει επιτέλους ενιαία, και σε βάθος 10ετιών μακροπρόθεσμα Εθνική  Στρατηγική. Στρατηγική στην εξωτερική πολιτική. Διπλωματία με Όραμα και άμεσους, αλλά και διαχρονικούς στόχους  ανάπτυξης της γεωπολιτικής ισχύος, εθνικών και οικονομικών απαιτήσεων της Ελλάδος. Στρατηγική με ορίζοντα υλοποίησης. Εθνική Στρατηγική θεσμοθετημένη. Εθνική βασισμένη σε σχέδιο. Σχέδιο με συνέπεια και συνέχεια. Εθνική Στρατηγική συνταγματικά κατοχυρωμένη. Στρατηγική με προοπτική αναπροσαρμογής ανάλογως, κάθε φορά, των γεωοικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων της Ελλάδος.

7) Να διακηρύξει το δικαίωμα και την υποχρέωση της για την προστασία Ελληνικών πληθυσμών στην  ευρύτερη και μείζονα περιοχή των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

8) Να ξανά μελετήσει σε βάθος δεκαετιών την θέση της εντός της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας, αναπόσπαστο μέλος της οποίας είναι ιστορικά, αλλά και να επαναπροσδιορίσει την ορθολογικά κατανεμημένη συμμετοχή της εντός των συστημικών και αναποτελεσματικών ευρωπαϊκών οργάνων.

09) Να ενισχύσει την παρουσία της στην Ατλαντική συμμαχία με βασική προτεραιότητα υπαρκτά και χειροπιαστά αντισταθμιστικά οφέλη με πρόταγμα την εθνική της ασφάλεια.

10) Να ενισχύσει τους ιστορικούς δεσμούς της με τις ΗΠΑ αλλά με ισχυρό αντάλλαγμα την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος, την διασφάλιση των συνόρων της και την εμπέδωση της ειρήνης και της ευημερίας στην Μεσόγειο και το Αιγαίο.

11) Να αναθερμάνει εμπράκτως με σειρά πρωτοβουλιών τις σχέσεις της με ιστορικά έθνη όπως η Ρωσία, η Γαλλία, η Μεγάλη Βρετανία, Έθνη και Λαοί που συνυπέγραψαν την αναγνώριση και την Ανεξαρτησία της.

12) Να ενισχύσει περαιτέρω, ουσιαστικά, και σε κάθε άλλο επίπεδο τις διακρατικές σχέσεις της με το ιστορικό Έθνος, (και το σημερινό) κράτος του Ισραήλ.

12α) να επεκτείνει στις ιστορικές σχέσεις της Χώρας με ιστορικά κράτη και Έθνη του Αραβικού Κόσμου.

13) Να επανεξετάσει την συμμετοχή της σε οργανισμούς και συμμαχίες με πρόταγμα την προώθηση των γενικών εθνικών της συμφερόντων ανά περιοχή, ενισχύοντας παράλληλα το ρόλο της Ελλάδος και  τα γεωπολιτικά της συμφέροντα.

14) Να επανεξετάσει τον ρόλο της Ελληνόφωνης και ισχυρής Ελληνικής  Ορθοδοξίας, ανά τον κόσμο σε προσκυνήματα (Άγιοι Τόποι κτλ), αλλά και της Οικουμενικής Ορθοδοξίας.

15) Να ανακηρύξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος.

16) Να επεκτείνει τα εθνικά χωρικά της ύδατα στα 12ν.μίλια

17) Να προστατέψει τα εθνικά της κεκτημένα, γεωπολιτικά και γεωοικονομικά, έναντι της προβολής και ισχύος των συμφερόντων άλλων γειτονικών χωρών διασφαλίζοντας τα καίρια και ζωτικά της συμφέροντα, ειδικά όπου ζουν και διαβιούν Έλληνες το Γένος και τη συνείδηση και Ορθόδοξοι στο θρήσκευμα.

18) Να επανεξετάσει την εθνική οικονομική της πολιτική, καθώς και την δυνατότητή της ως ανεξάρτητο εθνικά κυρίαρχο κράτος, όταν επιβάλλεται από εσωτερικούς λόγους έκτακτης ανάγκης να αποκτήσει  δικό της εθνικό νόμισμα, χωρίς να επηρεάζει την κοινή οικονομική ευρωπαϊκή πορεία του Ευρώ.

19) Να αναζωογονήσει την Εθνική της οικονομία στον πρωτογενή, δευτερογενή, τριτογενή τομέα.  Εκβιομηχάνιση της χώρας.

20) Να τονώσει τα εθνικά γεωργικά και αλιευτικά της προϊόντα

21) Να τονώσει και ενισχύσει την Ελληνική Γλώσσα και τον τουρισμό ως εθνικό προϊόν

22) Να ενισχύσει ουσιαστικά με σειρά μέτρων την Ελληνική ναυτιλία

23) Να ενισχύσει και προστατέψει τον Αρχαίο Ελληνικό και Βυζαντινό πολιτισμό ως κοιτίδα και κατάκτηση ολόκληρης της Ανθρωπότητας.

24) Να ιεραρχήσει ως πρωτεύον, μείζονος ύψιστης σημασίας, για την επιβίωση του Έθνους, και ως εθνικό ζήτημα με ιερό πρόταγμα το πρόβλημα της υπογεννητικότητας (δημογραφικό). Να λάβει άμεσα  μέτρα αντιμετώπισης σε βάθος χρόνου, τουλάχιστον μιας γενιάς (25 έτη).

25) Να διασφαλίσει την προστασία και την επαύξηση του Ελληνικού πληθυσμού, στην Μητροπολιτική νησιωτική, Ηπειρωτική και ακριτική Χώρα, και ενδοχώρα, χωρίς τον ορατό και υπαρκτό κίνδυνο της πληθυσμιακής αλλοίωσης από νέες δυναμικές ανθρώπινες ροές που χρησιμοποιεί η Τουρκία ως ένα επιπλέον μοχλό πίεσης και καταπίεσης έναντι των εθνικών και ζωτικών κυριαρχικών συμφερόντων της Ελλάδος, μετατρέποντας τον ανθρώπινο πόνο σε εργαλείο και δόλιο μέσο εναντίον της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

Διακηρύσουμε την ετοιμότητα μας! Την Ισχυρή θέληση μας.

Με εθνική αφύπνιση. Μόνιμη και διαρκή κοινωνική εγρήγορση!

Δηλώνουμε όλοι έτοιμοι και συν υπογράφουμε για  άλλη μια μεγάλη επανάσταση των Ελλήνων. Για την Ανάσταση του Γένους των Ελλήνων. Για την Πνευματική Ανάταξη του Έθνους μας. Για την ουσιαστική μετεξέλιξη  Έθνους μας σε ένα κράτος ισχυρό!

Για την επιβίωση του Ελληνισμού. Για την αναβίωση Ηθών, Ιδεών και Αξιών.

Για το αναβάπτισμα στις μεγάλες ιδέες, που σφράγισαν διαχρονικά και ιστορικά επί 1000ετιες την Οντολογική  Πνευματική, Υπαρξιακή μας υπόσταση ως Ελληνικό Έθνος.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ*   ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ*

Για τα μεγάλα εθνικά οράματα.

Δεν θα σώσουμε εμείς την Ελλάδα.

Η Ελλάδα θα σώσει εμάς!

Τα παιδιά μας ! και τα παιδιά των παιδιών μας !

Η Ελλάδα  είναι που θα διασώσει  και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Η Ελλάδα είναι η Μεγάλη Ιδέα!

Το νέο μεγάλο εθνικό όραμα ονομάζεται  Ελλάδα!

ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!

** Οι Υπογραφές θα αρχίσουν να υποβάλονται, μέσα από συγκεκριμένο λογισμικό διεθνές έγκυρο νόμιμο πρόγραμμα συλλογής υπογραφών,  από τις 25 Μαρτίου 2020 ώστε στο διάστημα που θα μεσολαβήσει να έχει κοινοποιηθεί – γνωστοποιηθεί σε όσο γίνεται περισσότερους ΄Ελληνες, εντός και εκτός, Ελλάδος, όχι μόνον το ανωτέρω Κείμενο το οποίο αποτελεί την ΣΥΝΟΨΗ(απόσταγμα) ολόκληρης της  Ιδεολογικής Πλατφόρμας, μέρος της οποίας είναι και το παραπάνω κείμενο.Ολόκληρη η Ιδεολογική και Πολιτική πλατφόρμα με τις ιδέες πάνω στις οποίες εδράζεται η εν λόγω Μεγάλη Κοινή Εθνική Κοινωνικού χαρακτήρα  Προσπάθεια δημοσιοποιείται στην  ιστοσελίδα  https://greece-first.gr/

Με τις παραπάνω σκέψεις ως εφαλτήριο προβληματισμού, και αληθινά ισχυρή

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 

δημοσιοποιείται το πλήρες κείμενο σε θεματικές ενότητες και ξεχωριστά κεφάλαια ως -αδιαπραγμάτευτη- Ιδεολογική Πλατφόρμα, Πολιτική Διακήρυξη και  βάση συζήτησης για την δημιουργία ένος ενιαίου κοινωνικού μετώπου, πανεθνικού χαρακτήρα, και ταυτόχρονα πραγματικά και αληθινά μεγάλου πολιτικού σχηματισμού. Πολιτικού σχηματισμού με προοπτική ίδρυσης και σύστασης πολιτικού οργανισμού με πρόσημο την Εθνική Ενότητα! Πολιτικού οργανισμού που θα προχωρά step by step και πάντα με βάση τον οδικό χάρτη που δίδεται στην δημοσιότητα.

Ολόκληρη η Ιδεολογική Πλατφορμα  – Πολιτική Διακήρυξη δημοσιοποιείται  στις επί μέρους θεματικές  ενότητες κεφάλαια στην ιστοσελίδα: https://greece-first.gr/

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Προς αποφυγή παρερμηνειών και παρανοήσεων δεν πρόκειται για ένα νέο ή για άλλο ένα κόμμα! Αλλά για μια μεγάλη συλλογική εθνική συντονισμένη προσπάθεια, με κοινές  δράσεις και ενέργειες  -εντός και εκτός Ελλάδος- Ελλήνων Πολιτών το Γένος και στην Συνείδηση, με πολύ συγκεκριμένους στόχους  σκοπούς προτάγματα.

Είναι ένα Νέο Μεγάλο Κοινωνικό Κίνημα ΠΟλιτών που συγκεφαλαιώνεται στο νέο  Εθνικό Όραμα , Όραμα  που στοχεύει στην συνένωση, την εθνική αφύπνιση, κοινωνική εγρήγορση με πρόσημο και αδιαπράγματευτη βασική προϋπόθεση   την Εθνική Ενότητα.  

Ένα ζωνταντό και διαρκές  ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ που γεννήθηκε από τις ανάγκες της Κοινωνίας μας. 

Ένα ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ που  τροφοδοτεί και επανανοηματοδοτεί  ένα συνολικό  σύστημα Αξιών   παραγωγής ιδεών και απόψεων που εδράζονται πάνω  στην ΝΕΑ πρόταση – εισήγηση για ένα εντελώς νέο πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης της Ελλάδος αλλά και του Έθνους μας! 

Η εκκίνηση  Αυτής της Μεγάλης Κοινής Εθνικής  Προσπάθειας, ανάγεται σε μια μεγάλη διακριτική, σχεδόν αθόρυβη  και χωρίς τυμπανοκρουσίες,  προετοιμασία και σε χρονικό  βάθος τουλάχιστον  μιας 10ετιας και πλέον. Σταδιακά θα δίδονται πληροφορίες με σχετικές ανακοινώσεις και αναρτήσεις. 

Επίσης, διευκρινίζεται ΌΤΙ δεν έχει απολύτως καμία σχέση με προηγούμενες  πρόσφατες (ή και παλαιότερες) κομματικές κινήσεις και δράσεις που εκδηλώθηκαν προεκλογικά -το 2019- και  επίσης χρησιμοποιήσαν ως βασικό και κεντρικό σύνθημα το “ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ”. 

Το “ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ” είναι ένα ζωντανό κοινωνικό κίνημα ενεργών πολιτών! 

Το “ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ” ένας γενικός τίτλος ΣΥΝ Εργασίας, μια κοινή βάση δεδομένων  βασισμένη σε ένα  σύστημα παραγωγής ιδεών και απόψεων με κατάθεση  κοινών προτάσεων  που στοχεύουν  σε αυτά ακριβώς  που πρεσβεύει Αυτή η κοινή μεγάλη εθνική  προσπάθεια:

Στην Εισήγηση μιας νέας ολοκληρωμένης  πολιτικής πρότασης για ένα  εντελώς ΝΕΟ πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης. Διακυβέρνηση που θα προκύψει νόμιμα και  μόνον μέσα από μια ισχυρή κοινωνική πλειοψηφία!    

https://greece-first.gr

CONTACT: Greece.first@protonmail.com   &  Greece.first.2021@gmail.com

  

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στη λίστα ενημέρωσης (newsletter) του "ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ"  για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και την αρθογραφία μας.

Η εγγραφή σας ήταν επιτυχής!

Pin It on Pinterest

Share This