Ανακοινώσεις:

Το Κίνημα Πολιτών προ ολίγων ωρών έδωσε στην δημοσιότητα Ψήφισμα το οποίο συντάχθηκε  και εγκρίθηκε -ψηφίσθηκε ομόφωνα από τα μετέχοντα Μέλη Φίλους και Υποστηριχτές του Κινήματος το 3ημερο από Παρασκευή 30 Ιουλίου, Σάββατο 31 Ιουλίου και Κυριακή 1ης Αυγούστου 2021. Το Ψήφισμα υιοθετήθηκε  κατά την διάρκεια της 11ης Κλειστής, Μόνο για τα εγγεγραμμένα  Μέλη, τους Φίλους και τους Υποστηριχτές του Κινήματος. Ακολουθεί ολόκληρο το Ψήφισμα υπό την Μορφή Ανακοίνωσης.

               ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΩΤΟΝ ( 1ον )

Αναρτητέο – Δημοσιοποίηση

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021. ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ

Είναι πλέον κοινός τόπος ότι από το 1974 μέχρι και σήμερα παρακολουθούμε και βιώνουμε καθημερινά τις άοκνες και μεθοδευμένες προσπάθειες της Νέας Τάξης πραγμάτων να αφελληνίσει και να αποχριστιανοποιήσει τους Ελληνες και ιδίως τις νέες γενιές. Αντίστοιχες προσπάθειες λαμβάνουν χώρα, συντονισμένα, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Στην Ελλάδα αυτές οι προσπάθειες έχουν εκδηλωθεί με την αλλοίωση της Ελληνικής γλώσσας, την διαστρέβλωση των γεγονότων της Ελληνικής Ιστορίας, την πρόταξη της αθεϊας έναντι της Ορθόδοξης Πίστης μας, την διάλυση της Ελληνικής οικογένειας, την απαξίωση σκοπού και του φρονήματος των Ενόπλων δυνάμεών μας κλπ.

Τα παιδιά μας εδώ και αρκετά χρόνια δεν ξέρουν και δεν  μιλούν σωστά την Ελληνική γλώσσα.  Το λεξιλόγιό τους είναι πολύ φτωχό.  Δεν γνωρίζουν  να γράφουν και να διαβάζουν σωστά και άρτια(συντακτικά & γραμματικά, ορθογραφικά) τα Ελληνικά. ‘Εχουν πάψει να σκέφτονται και να ζούν Ελληνικά. Μπολιάζονται εδώ και χρόνια με τα νάματα της αθεϊας, του αντεθνισμού, της παγκοσμιοποίησης. Νόημα της ζωής τους έχει γίνει μόνον η διεύρυνση της δυνατότητάς τους να μπορούν να αγοράζουν. Να καταναλώνουν.  Ό,τι επιθυμούν. Δυστυχώς μόνον με αυτόν τον τρόπο έχουν μάθει να είναι χαρούμενα. Όσο πιο πολλά αγοράζουν τόσο πιο ευτυχισμένα νομίζουν ότι νοιώθουν. Δεν τους ενδιαφέρει ο,τι δήποτε σχετίζεται με το ανθρώπινο πνεύμα, την ανθρώπινη ψυχή, την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, το βίωμα του πόνου και της ανάγκης του συναθρώπου, την αυτοθυσία, τον ηρωισμό, την ιστορική μνήμη. Αυτά τα αντιμετωπίζει ο νεοέλληνας ως φολκορικά και ρομαντικά γεγονότα του παρελθόντος της Ιστορίας του τόπου του, με τα οποία όμως δεν επιθυμεί ή δεν αντέχει ή δεν έχει μάθει να έχει οποιαδήποτε σχέση. Πάνω απ΄όλα το Εγώ. Η νέα μεγάλη υπέρ ΠανΘρησκεία. Το «ΕΓΩ» το Υπέρ Εγώ. Και δυστυχώς εδώ υπάρχουν Ευθύνες. Και οι Ευθύνες δεν βαραίνουν μόνον το ατάκτως συντευαγμένο άθεο πλέον από εθνικόποιημένο Κράτος, αλλά και κάθε έναν εξ ημών και υμών. Βασικό στοιχείο η αυτοκριτική. Υγειές στοιχείο η αυτεπίγνωση. Η επίγνωση. Η ανάληψη ευθύνης και συνευθύνης.  Έχουμε το λοιπόν βαρύτατες- τεράστιες ιστορικές και όχι μόνον- ευθύνες όλοι εμείς οι της προηγούμενης και αμέσως προηγούμενης γενιάς.

Πλέον δεν αντιλαμβάνεται ο σύγχρονος νεο-έλληνας της εποχής της  μεταπολίτευσης και εντεύθεν εως τη σήμερον (Αύγουστος του 2021)  την αναγκαιότητα και την πηγαία Δύναμη της ιστορικής και θρησκευτικής Ορθόδοξης   παράδοσης Του.

Τα παιδιά μας σήμερα είναι καθηλωμένα είτε στο κινητό τους τηλέφωνο είτε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους και χωρίς πνευματική  πυξίδα, άγονται και φέρονται νοητικά, όπου τους οδηγεί το παγκόσμιο υπέρ  σύστημα και ενγχώρειο  σάπιο και ανήθικο κομματικό  διεφθαρμένο ντόπιο οικονομικό εκδοτικό σύστημα.

Η κατάληξη αυτή είναι αποτέλεσμα μεθοδευμένου ευνουχισμού του ‘Ελληνα από τα κέντρα εξουσίας της νοσηρής παγοσμιοποίησης, η οποία δρούσε και δρα αργά, ύπουλα και μεθοδικά. Βάση σχεδίου όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται.

Έργαλεία της, είναι, ενδεικτικά, ολόκληρο το πολιτικό σάπιο ανήθικο διεφθαρμένο σύστημα στον τόπο μας, τα αργυρώνητα ΜΜΕ, τα διαστρεβλωμένα  σχολικά ενχιερίδια, η διάλυση του εθνικού, κοινωνικού και οικογενειακού ιστού, η διάδοση της αθεϊας ή στην καλύτερη περίπτωση, και ο χαρακτηρισμός του χριστιανισμού ως ιδεολογίας και όχι ως τρόπου βίου και η θεοποίηση της επιστήμης και της λογικής. Χωρίς συναίσθημα. Χωρίς εν συναίθηση. Χωρίς ίχνος προσωπικών βιωμάτων. Χωρίς Χριστό. Χωρίς Θεό. Χωρίς Οικογένεια. Χωρίς εθνικό όραμα. Χωρίς ιστορία.

Όπως ειναι φανερό, το «μπόλιασμα» των ανθρώπων έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές δεκαετίες και τώρα που το σύστημα της παγκοσμιοποίησης αισθάνεται ότι ο άνθρωπος σήμερα είναι αρκετά απονευρωμένος και με αισθητά μειωμένο αυτεξούσιο, αποφάσισε να προχωρήσει και στο πραγματικό (ιατρικό) μπόλιασμα, με την πρόφαση της προστασίας της δημόσιας υγείας και μάλιστα υπό τον όρο της αμέσου ή εμμέσου υποχρεωτικότητας.

Αφού κατάφεραν να ελέγξουν το πνεύμα, την ψυχή και την περιουσία των πολιτών αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχο της υγείας του, με όρους και μεθόδους που μετά βεβαιότητας θα έχουν ως αποτέλεσμα τον καθολικό έλεγχο της ύπαρξής του, σε όλα τα επίπεδα, με συνθήκες πλήρους εξάρτησης. Ήρθε λοιπόν η ώρα της πλήρους αιχμαλώτισης της ανθρώπινης ελευθερίας.

Ενόψει των ανωτέρω και επειδή τα κόμματα του πολιτικού μας συστήματος ενεργούν πλέον απροκάλυπτα και συντονισμένα ως συνεργοί των οργάνων της παγκοσμιοποίησης, αγνοώντας την λαϊκή βούληση, τις ξεκάθαρες επιταγές του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους, ως Έλληνες οφείλουμε  όλοι μαζί να λάβουμε  την απόφαση να αντιδράσουμε. Νομίμως. Λελογισμένα. Ψύχραιμα.

Να αντιδράσουμε δυναμικά ως σύνολο. Συντεταγμένα. Με οργάνωση. Σχέδιο.  Με στόχο να εμποδίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή την αιχμαλώτιση της ανθρώπινης ελευθερίας, γιατί αυτό  το θεσύστατο από τον Θεό δοσμένο Δικαίωμα στον Ανθρωπο έχει τεθεί στο στόχαστρο των χθόνιων και υποχθόνειων σκοτεινών δυνάμεων. Ως Έλληνες οφείλουμε και υποχρεούμεθα    να επιμείνουμε στην εφαρμογή του Ελληνικού Συντάγματος και των Νόμων. Οφείλουμε και υποχρεούμεθα  να επιδώξουμε την συνεχή αδιάλειπτη άοκνη ανιδιοτελή   διάδοση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Την εμπέδωση  της Ρωμιοσύνης.  Δηλ, την από  κοινού  τρόπου ζωής μας, ως Έλληνες και ως Ορθόδοξοι,  όπως ήταν επί πολλούς  αιώνες πριν την πρώτη πτώση( το 1204) και την δεύτερη πτώση(το 1453) της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας εως και την Μεγάλης κλίμακας  Εθνική Καταστροφή, του Ελληνισμού της Ιωνίας το 1922. Μεγάλη Εθνική  Καταστροφή που ήρθε  εμπέδωσε, αφενός  το φοβικό σύνδρομο στους εκάστοτε δοτούς και απολύτως ελεγχόμενους  «κυβερνώντες», αφετέρου σταδιακά, και ειδικά μετά τις εμφυλιοπολεμικές αδελφοκτόνες μάχες και εμφύλιες διαμάχες, που συνεχίστηκαν και εν μέσω της μεγάλης του Γένους Εθνεγερσίας, συνεχίστηκαν τα επόμενα Πέτρινα Χρόνια των αλληλοσφαγών μεταξύ Ελλήνων και το μέγα έγκλημα κατά του Ελληνισμού άρχισε να ολοκληρώνεται ειδικότερα και βάση προδιαγεγραμένου σχεδίου,   μετά την λεγόμενη μεταπολίτευση το 1974 όπου  ήρθε και «έδεσε» τον νεοραγιαδισμό με την άκρατη μανιώδη υπερκαταναλωτική μανία σε σημείο κοινωνικής υστερίας. Παρέδωσε την ιστορία στην απόλυτη διαβολή και διαστρέβλωση.  Ξεθεμελιώνουν απροκάλυπτα πλέον και ως κράτος υπέρατες  αξίες, όπως η Οικογένεια, η Πίστη, η Εκκλησία και η Ορθδοξία, ο Ελληνισμός ο βίωμα ζωής και ως Θεμελιώδη Νοοτροπία, ο Ελληνισμός είναι τρόπος ζωής. Τρόπος να ζεις!  Με το Φιλότιμο και άλλες μεγάλες διαχρονικές  αξίες όπως   η Αριστεία και η Ανδρεία, η Τόλμη το Θάρρος, η ιδιωτική πρωτοβουλία και το επιχειρείν. Επί πλέον  ξεθεμελιώνουν καθημερινά με κάθε τρόπο και κάθε μέθοδο,    ιδέες και  έννοιες όπως η Αγάπη στον συνάνθρωπο εξ ου και το κράτος Πρόνοιας το οποίο σταδιακά αντικαθίσταται απροκάλυπτα  από σκληρά   και απάνθρωπα ιδιωτικά και διεθνή  συμφέροντα που καταβαραθρώνουν τομείς της οικονομίας αλλά και οικονομικές τάξεις όπως η μεσαία Τάξη που πάντα σε όλες τις εποχές αποτελούσε και αποτελεί την ραχοκοκαλιά κάθε Έθνους.

Κάθε κράτους.  Χτυπούν λυσαλαία και  με μανία τον θεσμό της Οικογένειας. Του κράτους. Του Έθνους και του Γένους. Της Εκκλησίας. αποΙερεοποιούν κάθε τι που μπορεί να κρατήσει τον Έλληνα. Όπως τον κράτησε αιώνες από συστάσεως του Ελληνικού Έθνους έως σήμερα στο κατώφλι του 21ου αιώνα με τις ραγδαία όλο και επιτχυνόμενες βίαιες  αλλαγές στην ζωή μας και την καθημερινότητα μας. Συντάσσεται, ταυτίζεται και εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της άκρατης παγκοσμιοποίησης.   Το «κράτος» μας, – το οποίο εμείς ως Έλληνες Φορολογούμενοι Πολίτες συντηρούμε 200 χρόνια τώρα,  πληρώνουμε άπαντες με τον κόπο τον ιδρώτα και τον προσωπικό μας μόχθο, τις θυσίες και το προσωπικό και οικογενειακό υστέρημα μας μέσω των Φόρων – τώρα και φόρων Υποτέλειας μας. Παγκοσμιοποίηση η οποία στοχεύει στον ψηφιακό παγκόσμιο πολίτη. Τον παγκόσμιο ψηφιακό πολίτη που απλώς θα υπακούει. Θα καταναλώνει. Θα ελέχεται πλήρως και με κάθε παράνομο τρόπο. Καταστρατηγώντας αξίες και δικαιώματα για τα οποία λαοί και έθνη θυσιάστηκαν πριν από εμάς για εμάς. Το ίδιο οφείλουμε να κάνουμε και εμείς ως Γένος. Συντατεγμένα  ως  Ελληνικό Έθνος.

Στον αγώνα μας αυτό δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι :

-Είμαστε κατά οποιαδήποτε μορφής έμμεσης και άμεσης βίας και κρατικής καταστολής και παράλληλα ταυτόχρονα καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε εκδήλωσή της, από οποιαδήποτε πλευρά και αν εκδηλωθεί. Ιδιαίτερα δε αν η βία αυτή, υπό οποιαδήποτε μορφή, εκδηλωθεί από το Ελληνικό  Κράτος, του οποίου Εντολοδόχοι είμαστε Εμείς οι Έλληνες Πολίτες,

-Πρώτιστη μέριμνά μας είναι η αφύπνισή και ηθική στήριξη της Ελληνικής Δικαιοσύνης να πρωτοστατήσει στην τήρηση του Συντάγματος και των Νόμων αλλά και της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Νομοθεσίας.

-Δεν πρέπει να περάσουν τα απάνθρωπα μέτρα-εγκλήματα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και της απώλειας μισθού ή θέσης εργασίας σε όσους δεν εμβολιάζονται, ή ανρούνται να συμορφωθούν σε όσα άλλα έκνομα και παράνομα, αντισταγματικά  νομοθετήματα έχουν ληφθεί, υπό το πρόσχημα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης  ή θα ληφθούν στο άμεσο και εγγύς μέλλον, υπό οποιανδήποτε μορφή (ΚΥΑ, Εφραμοστικές Πράξεις, έκτακτους και ειδικούς  Νόμους,  Κυβερνητικές αποφασεις,  Υπουργικές εγκύκλιοι ανά Υπουργείο,  κτλ)

Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε εξ αρχής ΜΟΝΟΝ  και εκ των προταίρων κάθε ειρηνική  δράση.  Κάθε ανάληψη ανιδιοτελη  πρωτοβουλία Πολιτών. Επικροτούμε  Κάθε  ειρηνική δράση που έλαβε χώρα, όπως η μεγαλειώδης εκδήλωση σε παννελλαδικό επίπεδο σε περισσότερες από 34 Πόλεις την Τετάρτη 14 Ιουλίου  και χαρατηρίστηκε από την ποιότητα το σθένος τον παλμό και την αξιοπρεπή στάση των πολιτών στο Σύνολο τους σε κάθε σημείο της Ελλάδος που έλαβαν χώρα αυτές οι ειρηνικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στα βαύναυσα μέτρα έναντια της ανθρώπινης υπόστασης μέσω κάθε υποχρεωτικότητας και κάθε παράνομης και έκνομης ιατρικής πράξης που  εκβιαστηκά ωθούνται οι Έλληνες Πολίτες στο σύνολο τους.

Υπ αυτούς μόνο τους όρους και τις σαφέστατες προϋποθέσεις ως Κίνημα Πολιτών «Πρώτα η Ελλάδα», χαιρετίζουμε, στηρίζουμε, προτρέπουμε παροτρύνουμε καλούμε και προσκαλούμε σε ανάλογες μεγάλες κοινές δράσεις.

Χαιρετίζουμε και επικροτούμε επίσης  κάθε άλλη ειρηνική πρωτοβουλία που Πολιτών που χαρακτηρίστηκε από ειρηνικές εκδηλώσεις και δεν υπήρξε ίχνος βίας ένθεν (εκ μέρους της κυβερνητικής εξουσίας) κακείθεν (εκ μέρους ομάδων  με ασαφείς και θολούς  στόχους και σκοτεινά κίνητρα). Το αυτό ζητούμε και προτρέπουμε ως Ελεύθερο ακομάτιστο  μαζικό λαϊκό και κοινωνικό κίνημα Ελεύθερων ακομμάτιστων  Πολιτών με μόνο πρόταγμα την Ελλάδα.

Ένα μαζικής έκφρασης  Κίνημα  Ελεύθερων Πολιτών. Ένα αληθινό  κίνημα    που δεν ελέγχεται από κομματικά ή άδηλα, σκοτεινά θολά ,  ιδιοτελή και προσωποπαγή συμφέροντα, αλλά που  μοναδικό του κίνητρο και δύναμης του, είναι το μεγάλο όραμα που δεν είναι άλλο από την  Νέα Μεγάλη Ελλάδα. Την Μεγάλη  Ελλάδα απλωμένη  στων ωκεανών τα βάθη  και των μεγάλων θαλασσών. Την Ελλάδα των  πέντε Ηπείρων που στις Πόλεις τις Πολιτείες και τα Κράτης διαβιούν παντού Ελεύθεροι οι  απανταχού  ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες.  Εντός και εκτός Ελλάδος.  Την Ελλάδα και τον απανταχού ενωμένο Ελληνισμό.   Την  Ορθοδοξία  ως βίωμα ζωής και την κοινή  Ρωμιοσύνη μας. Κτήμα και βίωμα αιώνων.

Με αυτές τις σκέψεις και αυτούς τους προβληματισμούς :

-Καλούμε, προσκαλούμε, προτρέπουμε και πατροτρύνουμε όλους τους Έλληνες,

  1. Την κάθε Ελληνίδα Μητέρα, τον κάθε Έλληνα Πατέρα, κάθε άλλο Πρόσωπο έχοντα ρόλο και λόγο δια της νομίμου οδού Κηδεμόνος, ανά ανήλικο τέκνο, να αναλάβει ειρηνικές πρωτοβουλίες κοινής,συντεταγμένης, ομαδικής και συλλογικής δράσης. Δράσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών, πάντα με στόχο την προάσπιση των παιδιών μας και κάθε άλλου προσφιλούς αγαπημένου μας προσώπου, του οποίου ενδεχομένως να αμφισβητηθούν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, τα ατομικά και κοινωνικά του δικαιώματα δικαιωμάτα καθώς και το δικαίωμά του στην ελευθερία της έκφρασης. Δράσεις και ανάληψη πρωτοβουλιών για την στήριξη των οικογενειακών και μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες ήδη πλήττονται βάναυσα, διαλύονται, εξαϋλώνονται, αφανίζονται, με αποτέλεσμα την έμμεση αλλά και άμεση μαζική οικονομική και ψυχική εξαθλίωση και εξουθένωση του Έλληνα Πολίτη.
  2. Συλλογικές Δράσεις και Πρωτοβουλίες με στόχο την νόμιμη εκδήλωση και διακήρυξη στα διεθνή φόρα ΜΜΕ, Κυβερνήσεις, Οργανσιμούς κτλ, της  σθεναρής και Προσωπικής, Διασυλλογικής Κοινής Μαζικής και προ πάτων  ισχυρής αντίθεσης μας σε όλα αυτά τα αντισυνταγματικά και παράνομα μέτρα.  Μέτρα τα οποία αντίκεινται και σε διατάξεις του Ευρωπαϊκού και του Διεθνούς δικαίου, τα οποία συνιστούν μέτρα μαζικής εξόντωσης, γενοκτονίας  και πληθυσμιακής  αποσύνθεσης της Ελληνικής κοινωνίας.  Μέτρα που στοχεύουν κατευθείαν στο Προσωπικό Αυτεξούσιο του Κάθε Ανθρώπου, Δώρο Μέγα, Θείο,  Ιερό  και Ύψιστο και συννάμα  Δίκαια χαρσιμένο στον κάθε Άνθρωπο Κεχωρισμένα, Προσωπικά και Υποστατικά, ως Ένθεη, Έλογη,  Θεία και Ιερή Υπόσταση όπως είναι και οφείλει να είναι ο κάθε Άνθρωπος, καθ Οδόν προς την Τελείωση του και συντάντηση του Με τον Δημιουργοό Του. Δώρα που δόθηκαν στον Άνθρωπο,  από καταβολής κόσμου,     ανεξαρτήτως, χρώματος, αίματος,  και φυλής. Μέτρα που  προσβάλλουν βάναυσα  την ανθρώπινη αξιοπρέπεια,  περιορίζουν την ανθρώπινη ελευθερία, καταργούν δικαιώματα εργασιακά και κυρίως απομειώνουν (ελαχιστοποιούν) την ελεύθερη και απρόσκοπτη πρόσβαση στην Δημόσια Πρωτοβάθμια Υγεία, η οποία με γοργούς ρυθμούς καθημερινά ιδιωτικοποιείται και μετατρέπεται σε είδος πολυτελείας και μόνον για όσους έχουν πρόσβαση σε μεγάλους οικονομικούς πόρους και πηγές εσόδων.
  3. Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας, με πρόσχημα την διαχείριση της έκτακτης παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, έχουν κριθεί από την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, αλλά και μια πλειάδα επιστημόνων εντός και εκτός Ελλάδος,  ότι στόχο έχουν να πληγούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να ελεγχθεί απόλυτα ο πολίτης από την Κεντρική εξουσία.

Το εισόδημα του μέσου Έλληνα δέχεται εδώ και αρκετά χρόνια αλλεπάλληλες επιδρομές από την εκάστοτε κυβέρνηση, αποτέλεσμα των οποίων είναι η μείωση των συντάξεων, η υπερφορολόγηση είτε με έμμεσους φόρους -αύξηση στις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης και διατροφής- είτε και με άμεσους φόρους (ΔΕΗ, ΝΕΡΟ, ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ,  ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥ, ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, κλπ).

  1. Πέρα από τα όσα τραγικά βίωσε η Πατρίδα μας, από το πρωινό της 3ης Αυγούστου (2021), σε όλα της τα γεωγραφικά σύνορα, από τα αποκαϊδια του τελευταίου πνεύμονα της Αττικής, στην Βαρυμπόμπη, στους Θρακομακεδόνες, στη Σταμάτα και σε άλλες όμορες περιοχές, ήρθε η νέα μεγάλη  εθνική  και οικολογική τραγωδία της Εύβοιας. Καταστροφή, προσχεδιασμένη. Τα στοιχεία ακλόνητα. Καταστροφή στο όνομα άνομων ύποπτων, θολών και άκρως σκοτεινών συμφερόντων. Και δεν είναι μόνο προφανές από τα σχεδιαζόμενα αιολικά πάρκα,  Πρόεδρος της ειδικής επιτροπής είναι η ίδια η αδελφή του ΠΘ Κυριάκου Μητσοτάκη Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Όχι, αυτό είναι το προφανές για να κρύψουν τα άλλα ακόμα βαρύτερα που έρχονται πάντα στο όνομα σκοτεινών και δόλιων συμφερόντων.   Βοά η γη της Εύβοιας  και τα μυστικά που σκεπάζει αιώνες τώρα κάτω από τα έδαφος της. Φωτιές που μαίνονταν επί 24ωρα ολόκληρα, κατακαίγοντας 1000αδες στρέμματα, δάση, πευκοδάση, 100αδες  περιουσίες, σπίτια, 100αδες σοδειές, ελαιόδενδρα, απροστάτευτα και ανήμπορα ζώα, μελίσσια, και 100αδες άλλες καλλιέργειες και ποιός γνωρίζει άραγε το μέγεθος των καταστροφών σε όλη την Εθνική Επικράτεια. Μάνη, Γύθειο, Εύβοια, Αττική, Θεσσαλονίκη, νησιωτική Ελλάδα.  Ο θυμός και η οργή οφείλουν να δώσουν την θέση τους στην Νηφαλιότητα. Την ψυχραιμία. Την περίσκεψη.  Την αυτοκριτική την δική μας, όλων εκείνων των λαϊκών και κοινωνικών  δυνάμεων που εγκαταβιούν, μια 10ετια και πλέον,   στους κόλπους της σκληράς δοκιμαζόμενης, από 100αδες άλυτα και δυσεπίλυτα προβλήματα της κοινής καθημερινότητάς μας, Ελληνικής Κοινωνίας. Οφείλουμε να κηρύξουμε εθνικό συναγερμό όλες εκείνες οι κοινωνικές δυνάμεις  που πρεσβεύουν τις ίδιες ιδέες και ακροβατούν καθημερινώς πάνω στις ίδιες κοινές αγωνίες. Να κηρύξουμε εθνική  πανστρατιά όλοι όσοι  συνομολογούν τα ίδια φλέγοντα προβλήματα. Προβλήματα που επιβάλλουν να δράσουμε τώρα! Άμεσα! Χωρίς καθυστέρηση και να πάψουμε το κρυφτούλι πίσω από τα δικά μας ιδιωτικά καπετανάτα. Αν συνεχίζουμε να ταμπουρονόμαστε πίσω από τις ίδιες παθογένειες, τους επί μέρους διχασμούς μας, τότε το ανάθεμα των επόμενων γενεών θα πέσει επί δικαίων και αδίκων. Έχουμε ευθύνη και συνευθύνη να συμπράξουμε. Να γίνουμε μια Δύναμης. Μια ουσία. Ένα πνεύμα. Ένας αγώνας.

Εν τέλη υποχρεούμεθα από τις εθνικές περιστάσεις   σε κοινή συστράτευση. Σε κοινό σχεδιασμό. Σε κοινές  συντεταγμένες οργανωμένες προσπάθειες. Σε τέτοιες στιγμές, δεν υπάρχουν αρχηγοί, δεν υπάρχουν πρωτοκαθεδρίες. Δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε αρχηγοί, ούτε πρωτεία, ούτε πρωτοκαθεδρίες,  ούτε διαχωρισμοί. Υποχρεούμεθα σε κοινή συστράτευση. Επιβάλλεται. Υποχρεούμεθα  σε κοινό αγώνα. Το σύστημα το γνωρίζουμε. Έχει ονόματα.  Διευθύνσεις. ΑΦΜ. Κόμματα εταιρίες. Μετόχους (τους Βο-υ-λευτές). Έχει πελατεία (τα ψηφαλάκια) Έχει γνωστά  ντόπια και διεθνή  Συμφέροντα. Έχει έδρα στην πλατεία Συντάγματος, στο μεγαλοπρεπές κτήριο της Βουλής, όπου διαμοιράζονται τα ιμάτια του Λαού μας έναντι αδρών αμοιβών  σε  πακέτα δισεκατομμυρίων. Διαμοιράζονται  στις εταιρίες και στις πολυεθνικές.  Υποχρεούμεθα και οφείλουμε, όλοι μαζί, να γίνουμε:

ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ. ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΓΡΟΘΙΑ.  ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ. ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ. ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ. ΜΙΑ ΦΥΣΗ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να ομονοήσουμε;

H καταστροφή που έλαβε χώρα είναι ανυπολόγιστη και με τις πρώτες βροχές θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.  Μέχρι και τις ημέρες αυτές, λίγο προ της Κυριώνυμης Ημέρας, της Ιερής Μνήμης της Κοιμήσεως της Υπεραγίας  Θεοτόκου, η κοινωνία μας παρακολουθεί τις δραματικές εξελίξεις μέσα από τα κινητά, στις παραλίες  και τις τηλεοπτικές  οθόνες,  διακατεχόμενοι από τον τεχνιέντως διαδιδόμενο φόβο, τρόμο και πανικό.  Μας προϊδεάζουν για τα χειρότερα και εμείς δεν ομονοούμε. Δεν μονιάζουμε. Δεν συμπορευόμεθα. Δεν συστρατευόμεθα παρά τις ικεσίες και τις προσευχές αγίων και οσίων Ανδρών τε και Γυναίκών για συστράτευση. Ομόνοια. Συνεργασία. Τούτο είναι το μέγα Υπέρ Όπλο. Η κοινή Πίστης μας. Η Ορθοδοξία μας. Η Ρωμιοσύνη μας. Ο Ελληνισμός μας. Αρχαίος και νεότερος. Βυζαντινός και μεταβυζαντινός. Όλοι είμεθα Έλληνες, Έλληνες, Έλληνες.

Με τις ανωτέρω σκέψεις, προβληματισμούς και τις  βαθύτερες  κοινές  ανησυχίες, η βασιμότητα των οποίων έχει κριθεί και τεκμηριωθεί επιστημονικά ανά τομέα επιστήμης (Ιατρική ανά κλάδο και ειδικότητα – Νομική, Οικολογία, Περιβαντολογία, Γαιολογία,  ανά κλάδο και ειδικότητα) από έγκριτους και διακεκριμένους επιστήμονες τόσο της Ιατρικής Επιστήμης όσο και της Νομικής, και άλλων επιστημών, ιδιαίτερα δε από διακεκριμένους Έλληνες Ιατρούς και  Νομικούς, αλλά  και διακεκριμένους  Συνταγματολόγους, οι οποίοι ευθέως αμφισβητούν την νομιμότητα όλων αυτών των κυβερνητικών μέτρων, προχωρούμε συλλογικά, ως Κίνημα Πολιτών «Πρώτα η Ελλάδα», σε δυναμικές δράσεις, οι οποίες απαιτούν συντονισμένες ενέργειες , Αποφασιστικότητα,  Τόλμη, και Προσωπικό και διασυλλογικό, Θάρρος  και παράλληλα προτρέπουμε όλους τους ανένταχτους κομματικά Πολίτες, σε αντίστοιχες κοινές ομαδικά οργανωμένα και συντεγαμένα,  Δράσεις και κοινές  Πρωτοβουλίες. Συλλογικούς αγώνες. Ρήξεις με όλους και με όλα! Λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρξει ενότητα. Συνεργασία. Σύμπνοια.  Ανοιχτός και Δημόσιος Διάλογος η Κοινωνία  με την Κοινωνία. Τώρα όμως προέχει η κοινή Δράση. Η Ανάληψη Πρωτοβουλιών που θα θέσουν σε ετοιμότητα την Ελληνική Κοινωνία η οποία δοκιμάζεται σκληρά ποικοιλοτρώπως!

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, με αυτές τις σκέψεις και αυτούς τους  κοινούς προβληματισμούς, όπως αυτοί προκύπτουν συνεχώς και αδιαλείπτως, και εκδηλώνονται  με κάθε  νόμιμο τρόπο, μέσω των social media, των άρθρων και των σχολίων πολιτών.    Επομένως, και επειδή ισχύουν στο έπακρο,  όλοι αυτοί οι ανωτέρω Λόγοι,  Προχωρούμε, παροτρύνουμε  προτρέπουμε, Καλούμε , Προσκαλούμε,    στις κατωτέρω κοινές ειρηνικές  δράσεις:

ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ, ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Πρώτη και βασική κοινή Δράση και Ανάληψη πρωτοβουλίας: Η Προσευχή!

Καθημερινές,  Ιερές Αγρυπνίες και ιδιωτικές  Παρακλήσεις, ανά σπίτι και  Ιερούς Ναούς, σε Ιερές Μονές,  Ναϊδρια και Εξωκλήσια, Δεήσεις, Εκκλήσεις και Ικεσίες    στην Υπεραγία Θεοτόκο, τους κατά τόπους Αγίους και Αγίες, Οσίους και Οσίες, και εν τέλη  Στον Πανάγαθο, Ελεήμωνα και Πανοικτήρμονα Θεό  με ένα κοινό αίτημα : «Να φύγουν , ήρεμα, και ομαλά οι κάθε είδους, κομματικοί, ιδεολογικοί, οικονομικοί, αλλά και οι ανάξιοι κληρικοί, οποιοδήποτε βαθμού Ιερωσύνης, κοινοί όμως    εκκοσμικευμένοι δυνάστες της Πατρίδος μας, και της ζωής μας. Να προσευχηθούμε   Να μη χυθεί,  ποτέ πια (!) άλλο αδελφικό αίμα. Να μην υπάρξουν άλλοι διχασμοί. Αρκετούς  εμφύλιους και διχασμούς ζήσαμε. Ως εδώ!  Να φύγουν και να παιραιτηθούν  με οποιοδήποτε πρόσχημα αρκεί να φύγουν!  Όλοι τους. Ένας προς ένας». Ας το κάνουμε  καθημερινό αίτημα Προσευχής. Αλλά παράλληλα ας υψώσουμε τις γροθιές και το ανάστημα μας και αγωνιστούμε μέχρις ενός με ειρηνικό και νόμιμο  τρόπο για την Πατρίδα μας. Την Ελλάδα μας. Την κοινή μας Πίστη!

Επομένως και επειδή συνίσταται οι ως άνω λόγοι και ακόμα περισσότεροι (….)

Καλούμε προσκαλούμε παροτρύνουμε  και προτρέπουμε στις κατωτέρω  Δράσεις :

  1. Συγκέντρωση ενώπιον του Αρείου Πάγου με ειρηνική πορεία προς την Βουλή, με στάση ενώπιον του ΣτΕ σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινωθεί επισήμως, και επίδοση σχετικού ψηφίσματος με σειρά νόμιμων  αιτημάτων.
  2. Αντίστοιχες ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες σε ολόκληρη την Ελλάδα στις έδρες καταστημάτων απόδοσης δικαιοσύνης (εισαγγελίες, πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία κτλ).
  3. Αντίστοιχες ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις κατά τόπους Περιφέρειες, στα αρμόδια Υπουργεία (Εσωτερικών, Υγείας, Οικονομικών, Δικαιοσύνης), στα κατά τόπους δημοτικά καταστήμαστα.
  4. Συγκεντρώσεις ειρηνικές και πολλαπλές συνεχείς  επιδώσεις και αποστολή (μέσω mail αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα social media, Face Book)   κοινών ψηφισμάτων διαμαρτυρίας, προσωπικών επιστολών  στα συστημικά και καθεστωτικά διαπλεκόμενα  ΜΜΕ, και  στις διοικήσεις και τις διευθύνσεις των τοπικών και εθνικής εμβέλειας και κυκλοφορίας έντυπων και ηλεκτρονικών  ΜΜΕ. Καταγγελίες και κοινά ψηφίσματα   με έμφαση στις καταγγελίες μας  α)  στην συνεχή συστηματική  διαβολή της αλήθειας,  σε κάθε και για κάθε  θέμα και την συνεχή εκκωφαντική αποσιώπηση της συντριπτικής  πλειοψηφίας της  κοινής γνώμης, β) ενάντια  στις μονταρισμένες επιλεκτικές φιλτραρισμένες  απόψεις γνώμες κοινού, γ) στην συστηματική διαβολή, προσώπων, γεγονότων και καταστάσεων και βροντερή κοινή  απαίτηση μας  να σέβονται τους διεθνείς κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας και να παρουσιάζουν την αλήθεια όποια και αν είναι όποιους και αν θίγει όσο ψηλά και αν ίστανται όλοι αυτοί, ε) αναγνώριση και επιβράβευση  όπου και όταν διαπιστώνεται  έντιμη, με εγνωσμένο  Ήθος  και Ειλικρινή, ανιδιοτελή, μη καιροσκοπική   Καθαρή Δημοσιογραφία.
  5. Δημιουργία τοπικών ομάδων εργασίας, και αυτοσχέδιων αυτοοργανούμενων κοινοτικών, διακοινοτικών κέντρων δράσεων και συντονισμού σε όλες τις πόλεις της Πατρίδας μας. Είναι δε, ανάγκη  τα συντονιστικά αυτά κέντρα να να πλαισιώνονται από πρόσωπα, αφενός μεν εγνωσμένου ήθους και κύρους και απαραιτήτως να τυγχάνουν της καλής έξωθεν μαρτυρίας.
  6. Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε όλες οι δράσεις να μην έχουν ουδεμία σχέση με οποιαδήποτε κομματική επιρροή και εκμετάλλευση ( από πρόσωπα και κομματικά εμβλήματα), προκειμένου να αποφευχθεί η κομματική εκμετάλλευσής τους.
  7. Σύνταξη και υποβολή μηνυτηρίου αναφοράς κατά της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιον του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα.
  8. Συντονισμένη από κοινού δράση με αντίστοιχους διεθνείς κοινωνικούς φορείς στην Ευρώπη (Γαλλία , Λονδίνο, Ιταλία , Βέλγιο, Γερμανία, ΗΠΑ, κτλ) για παγκόσμια συστράτευση και ευθυγράμμιση με αντίστοιχους διασυλλογικούς οργανωμένους κοινωνικούς φορείς που ήδη έχουν συσταθεί και δρούν σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Ευρώπη. Αμερική. Καναδά. Αυστραλία.
  9. Συμμετοχή στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και παγκόσμια κοινωνικά όργανα
  10. Υποβολή Καταγγελίας κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ψήφιση των μέτρων της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, της απώλειας μισθού ή της αναστολής σύμβασης εργασίας σε όσους δεν εμβολιάζονται.
  11. Επίδοση ψηφίσματων στους κάτωθι θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας
    1. Στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
    2. Στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως και Πρωθυπουργό της Ελλάδος
  • Στον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής και δια αυτού σε όλα τα Κόμματα της Ελληνικής Βουλής
  1. Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
  2. Στον Μακαριότατο Αρχ. και Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Εκκλησίας Μακαριότατο Αρχ. Ιερώνυμο τον Β’ και δια Αυτού εις την Ιερά Σύνοδο της Ελλαδικής Εκκλησίας
  3. Αποστολή πρόσκλησης επίδοσης ψηφισμάτων προς τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους της Πατρίδας μας να αντισταθούν και να ενεργήσουν σύμφωνα με τον όρκο που έδωσαν για την προστασία και τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.
  • Τους Οδοντιατριακούς Συλλόγους. Κάθε άλλο Ιατρικό εξιδεικευμένο Σύλλογο (παιδιατρικούς συλλόγους, κτλ ) .
  • Κάθε άλλο εμπλεκόμενο τριτοβάθμιο διασυλλογικό σωματειακό συνδικαλιστικό όργανο ανά περιοχή και ανά περιφέρεια (ΓΕΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΙΝΑΠ, κτλ).
  1. Αποστολή Πρόσκλησης και επίοδοση ψηφίσματος προς του Δικηγορικούς Συλλόγους της Πατρίδας να καταγγείλλουν τα ανωτέρω μέτρα ως αντισυνταγματικά, παράνομα και αντιβαίνοντα σε αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
  2. Αποστολή και επίδοση ψηφίσματος προς την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
  3. Αποστολή Πρόσκλησης και επίδοση Ψηφίσματος στα κατά τόπους Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της Πατρίδας μας, προκειμένου να αντισταθούν στα ανωτέρω μέτρα της Κυβέρνησης.
  • Απευθυνθείτε σε Έντιμους και με Εγνωσμένο κοινωνικό και επαγγελματικό  Ήθος  δικηγόρους,   προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λαίλαπα των πρωτοφανών παράνομων και   αντισυνταγματικών διώξεων(αναστολές, απολύσεις κτλ).
  • Το αυτό συστήνεται και για το επιστημονικό ιατρικό προσωπικό της Χώρας. Εμπιστευθείτε τους οικείους θεράποντες ιατρούς σας που έχουν πλήρη γνώση του ιατρικού ιστορικού ανά πρόσωπο.
  • Αποφύγετε όλο εκείνο το επιστημονικό προσωπικό ανά κλάδο επιστήμης (Ιατροί, Νομικοί και κάθε άλλη επιστήμη που τυχόν εμπλέκεται) που έχουν εξαρτήσεις από το καθεστωτικό κομματικό οικονομικό  σύστημα,  έχουν πλήρη εξαρτημένη εργασία ή σχέση εργασίας  με κρατικούς ή ιδιωτικούς  φορείς, που εμπλέκονται-έμμεσα ή άμεσα- σε πράξεις και ενέργειες που είναι δυνατόν να υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες, που μπορεί να  επαπειλούν κινδύνους    ώστε όλοι να προστατευθούν.
  1. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Αποφύγετε κάθε Πρόσωπο που ευκαιριακά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κυρίως μέσω διαδικτύου (face book, web page ktl) έχει μετατρέψει και αυτή την κρίση σε οικονομική ευκαιρία(!) και λειτουργεί  συγκυριακά και συγκεκαλυμένα  με προφανή ιδιοτελή και καιροσκοπικό τρόπο.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποφύγετε να υπογράφετε κάθε είδους έγγραφα, για οποιαδήποτε -νομική ή άλλη – χρήση και δημόσιο έγγραφο  που δεν μπορεί να ελεγχθεί, πιστοποιηθεί  άμεσα από εσάς τους ίδιους και τα αποτελέσματα της υπογραφής σας α) είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν εκείνων  για τον οποίο αναφέρετε στο πληρεξούσιο έγγραφο  β) πλην εκείνων -εξαιρούνται δηλ – εκείνες οι  νομικές πράξεις με αντίστοιχη ειδική εξουσιοδότηση που προβλέπονται ρητώς στον Αστικό Κώδικα (ίδρυση κομμάτων κτλ)

Ημέρα Κυριακή, Ημερομηνία 1η    Μήνας,  Αύγουστος,  Έτος 2021.

11η Περιφερειακή (κλειστή μόνο για Μέλη Φίλους και Υποστηρικτές ) Συνδιάσκεψη

Η οποία έλαβε χώρα από Παρασκευή 30 Ιουλίου(απόγευμα 18:00-21:30) συνεχίστηκε το Σαββατο και Ολοκληρώθηκε με πρωινές (11:00 14:00) -απογευματινές  (18:00-21:30) συνεδριάσεις

Την Κυριακή 1.8.21

Αναρτητέα την 15η Αυγούστου 2021

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ -ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ

Καλούνται,  τα Μέλη οι Φίλοι και οι Υποστηριχτές να διανέμουν την ανωτέρω Ανακοίνωση – Ψήφισμα

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στη λίστα ενημέρωσης (newsletter) του "ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ"  για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και την αρθογραφία μας.

Η εγγραφή σας ήταν επιτυχής!

Pin It on Pinterest

Share This