Ανακοινώσεις:

Ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία να πλαισιώσει με την παρουσία Της την εκδήλωση που συνδιοργανώνεται την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 7μ,μ στην Πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Λεωφόρος Σταδίου) με ομιλητές τους:

Σάββα Καλεντερίδη, εκδότη, πολιτικό αναλυτή,

Γιώργο Καραμπελιά, συγγραφέα

Βασίλη Κωνσταντινόπουλο, καθηγητή Πανεπιστημίου

Αφροδίτη Μάνου, καλλιτέχνιδα,

Άγγελο Συρίγο, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων

Καλούμε και Προσκαλούμε την ηγεσία της Ποιμένουσας Εκκλησία μας, έστω και στιγμιαία αλλά με ισχυρό σημειολογικό και ιστορικό  συμβολισμό να δώσει το δικό της Παρών στην κοινή εκδήλωση.

Καλούμε και Προσκαλούμε Άπαντες τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με πρώτον τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρχηγούς των κομμάτων ως απλοί ισότιμοι και ισόκυροι Πολίτες, με όλους Εμάς τους απλούς Πολίτες να μετέχουν με απλότητα και σεμνότητα.

Καλούμε και Προσκαλούμε όλους τους Έλληνες  Πολίτες, Δημάρχους της Αττικής με πρώτον τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και τους  Περιφερειάρχες,  όπως και  κάθε  Άλλη Προσωπικότητα του Δημοσίου και Πολιτικού  Βίου της Χώρας μας αλλά  και  του δημοσίου  γίγνεσθαι, να δηλώσει με λιτό και σεμνό τρόπο το δικό τους Παρών. Απλά. Ταπεινά. Να δείξουμε επιτέλους μια φορά ενωμένοι! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Καλούμε και προσκαλούμε όλους τους Έλληνες αξιωματούχους που πλαισιώνουν και ενδυναμώνουν με την οργανική και ουσιαστική-επαγγελματική  συμμετοχή τους το Κράτος μας να μετέχουν ως Απλοί Πολίτες στην κοινή και με απόλυτη απλότητα εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε άμεσα!

Καλούμε και προσκαλούμε κάθε Έλληνα  να παραμερίσουμε τις όποιες, (ιδεολογικες ή κομματικές και άλλες) διαφορές ή  τυχόν άλλες αντιπαλότητες και να μετέχει/με ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την παρουσία μας/στην κοινή αυτή εκδήλωση, επιδεικνύοντας εθνική ενότητα! Αποφασιστικότητα και ετοιμότητα μπροστά στις συνεχείς απειλές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα! Από την «φίλη και σύμμαχο» χώρα του ΝΑΤΟ, Τουρκία!

Καλούμε και Προσκαλούμε την Ζώσα και Δρώσα Ελληνική Κοινωνία σε εθνική αφύπνιση! Κοινωνική και Λαϊκή εγρήγορση. Η εκδήλωση αυτή είναι μια ακόμα ευκαιρία να προτάξουμε την εθνική ενότητα και με  τον Δυναμισμό,  που πάντα  μας  διακρίνει, Ως Λαό και συνειδητοποιημένους Πολίτες, Λαό που το έχει αποδείξει οι πρόγονοι μας, στο πρόσφατο ιστορικό παρελθόν από το 1914, 1922, 1940  αλλά και Εμείς ως Κοινωνία προσφάτως με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας το 2018 -2019 και κάθε άλλη φορά, όταν και όποτε κληθήκαμε συλλογικά,  ως Κοινωνία Πολιτών,  ανταποκρίθηκαμε!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! 

Ας το πράξουμε και τώρα! Με την εκδήλωση της 24ης Ιουλίου, ημέρα εθνικού  πένθους και πρσοβολής όσιων και ιερών της Ορθοδοξίας μας να δηλώσουμε ειρηνικά με την παρουσία μας και να  πλαισιώσουμε την ανωτέρω  εκδήλωση.

Μια εκδήλωση που από κοινού συνδιοργανώθηκε ύστερα και από κοινή  πρωτοβουλία προσωπικοτήτων που όχι τυχαία θα λάβει χώρα συμβολικά και σημειολογικά μπροστά από τον Ανδριάντα  του Αρχιστράτηγου της Νίκης κατά της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (επί της Λεωφόρου Σταδίου στην Αθήνα).

ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ  ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στη λίστα ενημέρωσης (newsletter) του "ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ"  για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και την αρθογραφία μας.

Η εγγραφή σας ήταν επιτυχής!

Pin It on Pinterest

Share This