Ανακοινώσεις:

Λόγια – λόγια – λόγια χωρίς περιεχόμενο ως συνήθως. Σήμερα βιώνουμε καθημερινά επί δεκαετίες βομβαρδισμούς κρατών με θύματα εκατομμύρια αμάχους – γυναικόπαιδα γέροντες και γερόντισσες τα ανθρώπινα δικαιώματα των οποίων εξαντλούνται, ως φαίνεται, στο να ξεκληρίζονται έχοντας ως μοναδική εναλλακτική τον θάνατο ή το να μετατραπούν σε άθλιες μάζες ανθρώπων χωρίς πατρίδα και μέλλον αλλά και σε αντικείμενα εκμετάλλευσης δουλεμπόρων και πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Που είναι ο υπέρ του ανθρώπου και των δικαιωμάτων του λόγος σας κατά του πολέμου και της εξαθλίωσης; Αν όπως λέτε αγαπάτε τον άνθρωπο τότε θα έπρεπε να υψώσετε το ανάστημά σας και να ζητήσετε τον τερματισμό των σφαγών απανταχού της γης.

Αντ΄αυτού ηχεί στα αυτιά μας η φωνή της σιωπής σας και τα μάτια μας βλέπουν την παντελή απουσίας σας. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι οι θύτες αυτών των εγκλημάτων φωνασκούν υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!!! Η υποκρισία και ο ρατσισμός σε όλο τους το μεγαλείο!!!

Μιλάτε για την ενσωμάτωσή τους στην ελληνική κοινωνία έχοντας ως μοναδική πολιτική ένταξης τον εγκλεισμό τους σε «δομές» στρατόπεδα συγκέντρωσης με άθλιες συνθήκες διαβίωσης αλλά και την περιθωριοποίησή τους, αφού οι ενταξιακές σας πολιτικές εξαντλούνται στο να τους επιτρέπετε να επιδίδονται στο νταβατζιλίκι, την πορνεία, το λαθρεμπόριο τσιγάρων, την διακίνηση ναρκωτικών, τον φόνο, την ληστεία, τον σχηματισμό συμμοριών εθνικοτήτων που αιματοκυλά η μία την άλλη ή που η μία εκμεταλλεύεται την άλλη ομαδικά ή μεμονωμένα ή τέλος ακόμα και την συμμετοχή τους σε επεισόδια και καταλήψεις κτιρίων. Η υποκρισία και ο ρατσισμός σε όλο τους το μεγαλείο!!!!

Το «δεν μπαίνουμε σε ρατσιστικές λογικές» μεταφράζεται σε συνέχιση του βίαιου εποικισμού της χώρας που κρύβει την υποστήριξη της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης ήτοι την δημιουργία των «πολυπολιτισμικών» με επιστημονικούς όρους κοινωνιών των γκέτο. Επιπλέον με απύθμενο θράσος ζητάτε από τον λαό να σηκώσει στην πλάτη του την δική σας ανικανότητα να λύσετε το σοβαρό αυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης και των προσφύγων μετατρέποντας την χώρα και τις τουριστικές της υποδομές σε ένα τεράστιο στρατόπεδο. Έτσι η καθημερινότητα της αθλιότητας στα νησιά μας θα μεταφερθεί και στην ενδοχώρα. Έναν τομέα είχαμε τον τουρισμό στην ενδοχώρα και τα νησιά και αυτόν τον καταστρέψατε. Θα πλημμυρίσει η χώρα από φτώχεια, βιασμούς, φόνους και κλοπές.

Αυτά είναι τα ευρωπαϊκά κεκτημένα; Η Ευρώπη κωφεύει δείχνοντας στην πράξη πως εννοεί την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αφού βάφτισε προκλητικά αλληλεγγύη την θηλιά στον λαιμό του ελληνικού λαού, τώρα τον εγκαταλείπει στην τύχη του. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η ενωμένη Ευρώπη είναι Ευρώπη των ενωμένων οικονομικών συμφερόντων που δεν έχουν πατρίδα. Στην Ευρώπη ουδείς αλλοδαπός – μετανάστης – πρόσφυγας δεν ζει σε στρατόπεδα και δεν περιθωριοποιείται αλλά εντάσσεται στον κοινωνικό ιστό της εκάστοτε χώρας γιατί του μαθαίνουν την γλώσσα, του βρίσκουν δουλειά, παρόλο που συγκεντρώνεται σε περιοχές «γκέτο» με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και το κυριότερο δεν ισχύει όπως στην Ελλάδα το «όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε», γιατί εκεί υπάρχει έλεγχος και τάξη!!!! Στην Ευρώπη όποιος δεν συμμορφώνεται παίρνει την άγουσα. Εδώ δεν είστε σε θέση να δημιουργήσετε προϋποθέσεις εργασίας για τους ίδιους τους Έλληνες και του κατάσχετε το σπίτι και θα το κάνετε για τους λαθρομετανάστες; Εκτός και αν βιώσουμε τον ρατσισμό από την ανάποδη!!!! Εδώ δεν έχουμε καθηγητές για τα ελληνόπουλα που κατά τα άλλα στα λόγια είναι το μέλλον της χώρας και θα βρείτε για τους αλλοδαπούς; Πάλι θα μας στεγνώσετε και θα μας πάρετε τη ζωή μας με την υπερφορολόγηση για να βρείτε τα κοντύλια; Γιατί η Ευρώπη σας γύρισε την πλάτη και η αλληλεγγύη πήγε περίπατο ενώ δίνει εκατομμύρια ευρώ στον Ερντογάν!

Αλήθεια έχουμε εμείς οι Έλληνες το ανθρώπινο και δημοκρατικό δικαίωμα να ζούμε με τα ήθη, τα έθιμα την θρησκεία και τις παραδόσεις μας, ήσυχα χωρίς να κινδυνεύει η ζωή μας, η περιουσία μας, τα παιδιά μας , τα σύμβολά μας; Ή θα πρέπει να βιώσουμε τον ρατσισμό από την ανάποδη!!!!! ήτοι να τα απεμπολήσουμε;

Γιατί τότε θα ισχύουν τα: « ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα» , «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»,«θρέψε φίδι τον χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι» , «δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι».

Αλήθεια έχουμε εμείς οι Έλληνες το ανθρώπινο και δημοκρατικό δικαίωμα να απαιτήσουμε τον σεβασμό των ηθών ,των εθίμων, των συμβόλων και της θρησκείας μας από εκείνους τους οποίους φιλοξενούμε και στους οποίους δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία στην ζωή τους ως κράτος και ως λαός και να μην αφήσουμε να μας κάνουν τον βίο αβίωτο; Αν όχι, τότε να ο ρατσισμός από την ανάποδη!!!!!

Έχει γίνει συντονισμένη προσπάθεια από ΜΜΕ και κόμματα – αποκόμματα όταν κάποιος σκέφτεται πατριωτικά να αισθάνεται ένοχος και φοβισμένος μήπως και χαρακτηριστεί ακροδεξιός φασίστας ρατσιστής. Αυτή η τεχνητή ταύτιση έγινε ηθελημένα και με σκοπιμότητα διότι δόθηκε βήμα στην ακροδεξιά η οποία χρησιμοποίησε τον πατριωτικό λόγο ενώ όλοι οι υπόλοιποι απείχαν επιδεικτικά χαρακτηρίζοντας τέτοιες «κουβέντες» λαϊκισμό και ακροδεξιό παραλήρημα και μιλούσαν για Ευρώπη – ευρωπαϊκή αλληλεγγύη , ευρωπαϊκή νομιμότητα και κεκτημένα , ευρώ και μνημόνια κλπ κλπ.

Ας μη γελιόμαστε, πίσω από την υποκρισία του παραληρήματος υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ανθρωπισμού κρύβεται η νέα τάξη πραγμάτων που με την παγκοσμιοποίηση θέλει τις ζωές μας. Φτώχεια σε όλη την ανθρωπότητα, διάλυση των κρατών-εθνών και τον κατακερματισμό τους, κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής ταυτότητας, των παραδόσεων, της κουλτούρας του κάθε λαού, την απόκτηση του εθνικού πλούτου κάθε χώρας, την διάλυση των ηθών και των εθίμων, την δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών, με σκοπό την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, τον παγκόσμιο έλεγχο των οικονομιών, των γεννήσεων, των τροφίμων, των φαρμάκων, την εγκαθίδρυση ενός παγκοσμίου νομίσματος και μιας θρησκείας και το κυριότερο την δημιουργία κοινωνιών αχταρμά – αλαλούμ χαοτικών μαζικών κοινωνιών πανεύκολα χειραγωγήσιμων. Η κρατικομονοπωλιακή ολοκλήρωση έχει επιτευχθεί αφού οι κυβερνήσεις λειτουργούν υπέρ του παγκόσμιου πλούτου και όχι των λαών τους. Άριστο παράδειγμα η Ελλάδα , όπου θα γίνουν οικονομικές ζώνες καντόνια και οι εξωτερικοί εχθροί μας θα καπηλευθούν εδάφη και ιστορία ελληνική, κατάργηση της πολεμικής βιομηχανίας , αποβιομηχάνιση, αποδυνάμωση του στρατού, νόθευση τις ιστορίας μας από μέσα αποτέλεσμα η απώλεια της εθνικής ταυτότητας, φτωχοποίηση του λαού και έτσι καταφέρνουν το τσάκισμα της αντίστασής του και την μετατροπή του σε άμορφη μάζα όπου χωρίς δουλειά και χωρίς σπίτι θα καταντήσει μετανάστης πρόσφυγας στην ίδια του την χώρα. Η Ελλάδα θα είναι όχι έθνος αλλά ένα απροσδιόριστου προελεύσεως πληθυσμιακό και πολιτιστικό συνονθύλευμα, εν ολίγοις χαοτική. Ερημοποίηση των νησιών μας που θα καταντήσουν γκρίζες ζώνες ή θα τα φορτώσουν με αλλοδαπούς άλλων θρησκευτικών δογμάτων και θα εγείρουν ζητήματα μειονοτήτων όπως στην Θράκη.

Για του λόγου το αληθές γιατί φτιάξατε με ξενόφερτο χρήμα θηριώδεις υπερδομές στην ΛΕΡΟ: 17.964 τετρ.μέτρα, στην ΚΩ: 16.670 τετρ.μέτρα, στην ΣΑΜΟ: συνολικη έκταση 200.000 τετρ.μέτρα – συνολικός ωφέλιμος 154.000 τετρ.μέτρα – χώροι διαμονής 18.000 τετρ.μέτρα, στην ΧΙΟ: Δομή Βιάλ και υπερδομή Θόλου, στην ΛΕΣΒΟ: υπερδομή Μαυροβουνίου και υπερδομή Βάστρια, στον ΕΒΡΟ; Φτιάχνετε θύλακες κατάληψης του πάτριου εδάφους; Φτιάχνετε θύλακες τεχνητής εξέγερσης μέσα στην χώρα; Φτιάχνετε ως φανατικοί αντιρατσιστές φυλακές και μαντριά ανθρωπίνων ψυχών;

Άσε που σε λίγα χρόνια θα αποτελούμε την μειοψηφία του πληθυσμού και θα ζούμε με τον φόβο του φονταμενταλισμού και του ρατσισμού πάνω μας, αυτός είναι και ο στόχος. Τα πετρέλαια, ο χρυσός και όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές τις χώρας ξεπουλιούνται σε ξένους. Η χώρα μπήκε σε καθεστώς κατοχής από τους επικυρίαρχους του πλανήτη μέσω των μνημονίων και 99 ετών εποπτείας με «βιώσιμο» χρέος σχεδόν διπλάσιο του ΑΕΠ.

Βλέπουμε τους χάρτες του ισλαμικού τόξου που το δικό μας «συνταγματικό τόξο» μάλλον τους παραδέχεται και τους πραγματοποιεί αφού εγκαθιστά πρόσφυγες στα βόρεια της χώρας. Φαίνεται ότι επειδή οι «χριστιανοί» κατά τα άλλα, «πεφωτισμένοι» ηγέτες δεν κατάφεραν την δυτικοποίηση της Ανατολής την ισοπεδώνουν δια των βομβών ανοίγοντας δρόμο στους αγωγούς και το πλησίασμα του επόμενου στόχου που είναι το Ιράν, επιχειρούν το αντίστροφο επιτυχώς δηλαδή τον εξισλαμισμό της Δύσης!!!. Απώτερος στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι η πολιτισμική και πολιτική εξαφάνιση της Ευρώπης και σε δεύτερη φάση η περικύκλωση του μόνου μεγάλου ορθόδοξου χριστιανικού κράτους της Ρωσίας.

Τέλος έχουμε εκατομμύρια χιλιόμετρα να διανύσουμε μέχρι να φέρουμε επάξια τον τίτλο του πολιτισμένου ανθρώπου και πλανήτη και ιδιαίτερα οι δυτικοί γιατί αφ΄ ενός δεν ακολουθούμε την φωτοβόλα Αρχαία Ελλάδα, στα θετικά της παραδείγματα ούτε αφ΄ ετέρου, τον Ιησού Χριστό στην εσωτερική και εξωτερική ζωή μας. Μην ξεχνάμε ότι από την «χριστιανική» κατ’ όνομα Δύση και μάλιστα από την Ευρώπη ξεκίνησαν οι τυχοδιωκτικές σταυροφορίες καθώς και δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, μην ξεχνάμε ότι από την Δύση ξεκίνησε το δουλεμπόριο στην Αφρική και στις άλλες ηπείρους, μην ξεχνάμε ότι από την Ευρώπη και την Αμερική επίσης ξεκίνησε η αποικιοκρατία και με τις ευλογίες αργότερα της τότε Κοινωνίας των Εθνών, μην ξεχνάμε τον ιμπεριαλισμό, μην ξεχνάμε τις δικτατορίες και τις στρατιωτικές επεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων κάθε ιδεολογίας, μην ξεχνάμε ότι η ανθρώπινη κατά τα άλλα ιστορία έχει γραφτεί μόνο με αίμα. Η άλλη η παράλληλη η πνευματική ιστορία μάλλον σταμάτησε να γράφεται γιατί τους αμφισβητίες και τους σκεπτόμενους τους διαδέχτηκαν οι απολογητές της παγκοσμιοποίησης και οι σιωπούντες σοφολογιώτατοι και αυτό αποτελεί ίσως το κύκνειο άσμα του πολιτισμού μας. Διαφαίνεται ότι η κατάρρευση δεν είναι αναστρέψιμη, ίσως όμως αυτό να είναι για το καλό της ανθρωπότητας γιατί το σκοτάδι το διαδέχεται το φώς.

Με τιμή

Ένας Έλλην πολίτης

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στη λίστα ενημέρωσης (newsletter) του "ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ"  για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και την αρθογραφία μας.

Η εγγραφή σας ήταν επιτυχής!

Pin It on Pinterest

Share This