Ανακοινώσεις:

αλλά με την δέουσα προσοχή…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Από το γραφείο Τύπου του Κινήματος Πολιτών Πρώτα η Ελλάδα εν όψει των κινητοποιήσεων που οργανώνονται Πανελλαδικά την Κυριακή 29 Αυγούστου (2021) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση

Είναι πλέον γνωστό ότι διάφορες κοινωνικές ομαδες, οι οποίες θίγονται απο τα αντί εργατικά, παράνομα και αντισυνταγματικα μέτρα της Κυβέρνησης, προβαίνουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να καταγγειλλουν αυτά τα μέτρα. Καλόν είναι να σταθούμε αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις αυτες και να διατρανωσουμε και εμείς, με δυναμικότητα, αποφασιστικότητα, θάρρος, και τόλμη   αλλά και την απαραίτηση  Σύνεση, Νηφαλιότητα, και Ψυχραιμία τον αποτροπιασμό μας για την απαράδεκτη αυτή πρωτόγνωρη και πρωτοφανή  κατάσταση που βιώνει η Πατρίδα μας. Για ακόμα μια φορά.

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό ήδη  το Κίνημα Πολιτών Πρώτα η Ελλάδα με το 1ο δημόσιο  ψήφισμα του,  ανήμερα της εορτής της Παναγιάς στις 15 Αυγούστου 2021  όχι μόνον καλεί προσκαλεί αλλά προτρέπει και παροτρύνει σε ανάλογες μεγάλες κινητοποιήσεις των Ελλήνων Πολιτών  σε κάθε Πόλη και κάθε άκρη  της Ελλάδος.    Πάντα σε λελογισμένο πλαίσιο. Μακριά από ακρότητες και κάθε άλλου είδους εξάρσεις. Εξάρσεις και ακρότητες που κινητοποιούν αντανακλαστικά  του διεφραμένου κομματικού  συστήματος αλλά και άλλους γνωστούς παρακρατικούς σκοτεινούς μηχανισμούς.

Επομένως εφιστούμε την μέγιστη προσοχή σε όλους τους Έλληνες  Πολίτες, που θα μετέχουν σε κάθε συγκέντρωση να αποφεύγουν, κατά την διάρκεια και αυτών των επικείμενων προγαρμματισμένων  κινητοποιήσεων (της 29ης Αυγούστου 2021) αλλά και όλων των επόμενων προσεχών κινητοποίησεων που προγραμματίζονται, προσεγγίσεις με άτομα ή ομάδες που ίσως σκοπίμως  έχουν εμφιλοχωρήσει στο πλήθος υπό οποινδήποτε πολιτικό ή άλλο “κοινωνικό” μανδύα ή τυχόν άλλη “κάλυψη”.

“Προσεγγίσεις”   που ενδεχομένως λάβουν χώρα από πρόσωπα ( και ομάδες αλλά) και τυχόν οργανωμένους φορείς που είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξουν, δι ίδιον πολιτικό όφελος, αφενός  να ιδιοποιηθουν  την αναμενόμενη μεγάλη ανταπόκριση των Πολιτών στις κινητοποιήσεις αυτές, και αφετέρου  ομοίως  οφείλουμε και υποχρεούμεθα  εξ ου και συνιστούμε προς άπαντες τους Έλληνες Πολίτες,   συνεχή  κοινωνική εγρήγορση και να επαγρυπνούμε για πιθανές τυχόν προβοκάτσιες ακόμα και φιλοκυβερνητικων ομάδων, οι οποίες ενδεχομένως να επιδιώξουν, με διάφορους τρόπους, την υπονομευση και των συγκεκριμένων  κινητοποιήσεων με στόχο την  αποτροπή στο άμεσο ορατό μέλλον  κάθε άλλης δυναμικής κοινωνικής παρέμβαση  των Ελλήνων Πολιτών ενάντια και εν όψει όσων έρχονται και όσων βιώνουμε ..

εκ του Γραφείου Τύπου

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στη λίστα ενημέρωσης (newsletter) του "ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ"  για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και την αρθογραφία μας.

Η εγγραφή σας ήταν επιτυχής!

Pin It on Pinterest

Share This